Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μακάρι να κάναμε τη ζωή τους… Μακάρι να είχαμε τα μυαλά τους… Θα ζούσαμε άνετα μέχρι τα 100 και βάλε, καθώς όλα τριγύρω θα μας φαίνονταν καλώς καμωμένα και καμία σκοτούρα δεν θα είχαμε στο κεφάλι μας.

Αντίθετα, βλέποντας βίντεο όπως τα παρακάτω, μας ανεβαίνει η πίεση κατακόρυφα, μας πνίγει ο θυμός για το πόσο γαϊδουρινή συμπεριφορά μπορεί να έχει κάποιος που κόβει με το αμάξι του ολόκληρο πεζοδρόμιο, και δεν επιτρέπει σε συμπολίτες του, ΑμΕΑ, ηλικιωμένους το δικαίωμα στην ελεύθερη κινητικότητα.

Όσο να ‘ναι, η ενσυναίσθηση απαιτεί ενέργεια και χρόνο για να καλλιεργηθεί. Αλλοίμονο σε όσους προσπαθούν να την κάνουν δική τους και μακάριοι όσοι πιστεύουν ότι η ενσυναίσθηση είναι περιττή στην καθημερινότητά μας. Αρκεί το δίκιο του ισχυρού, του τσαμπουκά κιαι του κουροπόνηρου. Μακάριοι…

Δείτε το βίντεο του Daynight.gr με το παράνομο παρκάρισμα στην οδό Χατζηδάκη στο Ρέθυμνο, τον απορημένο ηλικιωμένο καθώς επίσης και με τους… σηκωμένους υαλοκαθαριστήρες με τους οποίους προφανώς κάποιος πεζός αποφάσισε να στείλει το μήνυμά του στον ασυνείδητο οδηγό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ