Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Οι διαλυμένες κούνιες στον Δημοτικό Κήπο και η… μυστηριώδης παντόφλα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημοτικός Κήπος αποτελεί ένα από τα στολίδια της πόλης του Ρεθύμνου. Μία βιτρίνα, μία όαση πρασίνου που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στους εκατοντάδες επισκέπτες της σε καθημερινή βάση.

Όλα αυτά τα όμορφα και τα ωραία, βέβαια, σταματούν με την άφιξη κάποιου στην παιδική χαρά που φιλοξενεί στο εσωτερικό του…

Μια εικόνα ντροπής και πλήρους αποσύνθεσης, ένα κατεστραμμένο τοπίο το οποίο κάποιοι ανεκδιήγητοι αποφάσισαν να βανδαλίσουν και κάποιοι άλλοι δεν λένε να… αποφασίσουν να διορθώσουν!

Πριν από μερικές ημέρες, ο γνωστός Ρεθυμνιώτης, Γιώργος Νάστος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού και ο ίδιος, επισκέφθηκε το σημείο και έμεινε -για μία ακόμη φορά- άναυδος μπροστά στο θέαμα και τη συνεχιζόμενη αδιαφορία.

Κι αφού κατέγραψε με το κινητό του τις φωτογραφίες που πιστοποιούν την εγκατάλειψη (βλ. παρακάτω), μάς άφησε με την απορία σχετικά με μία… παντόφλα που εμφανίζεται σε μία από τις εικόνες: να πρόκειται άραγε για παντόφλα δικιά του την οποία χρησιμοποίησε πρόσκαιρα για να αντιληφθούμε την κλίμακα της λακκούβας ή μήπως η παντόφλα βρέθηκε εκεί ξεχασμένη ως σκουπιδαριό, συμβάλλοντας έτσι στην ευρύτερη ντροπιαστική εικόνα;

Σε κάθε περίπτωση, η ασχήμια που επικρατεί στην συγκεκριμένη παιδική χαρά, παραμένει…

Η καυστική ανάρτηση του Γιώργου Νάστου

«Οι κούνιες διαλυμένες στην παιδική χαρά του κήπου εδώ και πάρα πολλούς μήνες. Φτάνει ο Μάιος λέω δεν μπορεί, τώρα ανοίγει ο καιρός θα τις φτιάξουν. Τίποτα!! Μπαίνει Ιούνιος λέω δεν μπορεί, τώρα καλοκαίρι θα τις φτιάξουν….Τίποτα!! Πάει κι ο Ιούλιος και απορώ γιατί πίστευα τόσο καιρό ότι θα τις έφτιαχναν.

Αγαπητέ μας Δήμος Ρεθύμνης, ξέρω ότι η αποκατάσταση 3-4 κούνιων είναι ένα πολυέξοδο, πολυσύνθετο και τιτανοτεράστιο έργο εφάμιλλο της διώρυγας του Σουέζ (τουλάχιστον). Αλλά σου έχω εμπιστοσύνη Δήμε μας. Μπορείς να τα καταφέρεις!!!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ