Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Με πολιτικό μέσο βρήκαν κρεβάτι στη ΜΕΘ σε γυναίκα με ανεύρυσμα

Δημοσιεύτηκε

στις

νοσοκομειο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανατριχιάζει το μαρτύριο ασθενούς που περίμενε 6 ώρες μετά την επίσημη διάγνωση του διαχωριστικού ανευρύσματος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ώστε να γίνει η ασφαλής διακομιδή της σε ΜΕΘ τριτοβάθμιου νοσοκομείου.

Μετά από αγώνα των γιατρών, η λύση ήρθε μετά από παρέμβαση πολιτικού προσώπου, οπότε και βρέθηκε κρεβάτι.

Το περιστατικό φέρνει για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο τη διαλυτική κατάσταση της δημόσιας υγείας στη χώρα, με γιατρούς και πολίτες να αγωνιούν ότι χωρίς μέσον, μπορεί να πεθάνεις.

Επί ώρες περίμενε την Παρασκευή το βράδυ στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου βαρύτατο περιστατικό τη σωτήρια διακομιδή του σε ΜΕΘ τριτοβάθμιου νοσοκομείου, η οποία ήρθε μόνο μετά από παρέμβαση πολιτικού προσώπου.

Έξι ώρες μετά την επίσημη διάγνωση της γυναίκας η οποία έπασχε από διαχωριστικό ανεύρυσμα βρέθηκε κρεβάτι στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Επί τόσες ώρες, οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος στο Ρέθυμνο είχαν επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο άκαρπων συνεννοήσεων για τη διακομιδή της ασθενούς, λαμβάνοντας την απάντηση ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη συγκεκριμένη μονάδα, δεδομένο που ανετράπη όταν παρενέβη πολιτικό πρόσωπο.

Κατά τις ώρες αναμονής της επίμαχης διακομιδής, ο καρδιολόγος που εφημέρευε, παρακολουθούσε στενά το περιστατικό, έχοντας αφήσει αναγκαστικά ορφανή την καρδιολογική κλινική, όπου ευτυχώς δεν προέκυψε επείγουσα κατάσταση. Οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος στο Ρέθυμνο, δίνουν κυριολεκτικά μάχη καθημερινά ώστε να αντεπεξέλθουν στις ακατόρθωτες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ