Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Η Μαρία Λιονή επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο μαζί με συνυποψήφιους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη Διοίκηση και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου συναντήθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, Μαρία Λιονή και οι συνυποψήφιοι της Μιχάλης Σαρρής, Βαγγέλης Τσουδερός, Γιώργος Παπακωνσταντής, Δημήτρης Σκαρτσιλάκης, Γεωργία Γυπαράκη, Φένια Χαιρέτη, Κώστας Δανδουλάκης, Αντωνία Παπαδάκη και Ευαγγελία Παναγιωτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν τα σοβαρά κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα της ακρίβειας, των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, αλλά και το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων, που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια.

Εκφράστηκε η δυσαρέσκεια όλων των πλευρών για την κατάργηση των προγραμμάτων ΛΑΕΚ, τα οποία πραγματοποιούσε η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Ξένιος ΖΕΥΣ προς όφελος των εργαζομένων, ενώ συμφωνήθηκε πως η συνεργασία του Εργατικού Κέντρου με την Περιφέρεια Κρήτης θα εξακολουθήσει απρόσκοπτα με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων της Π.Ε.Ρ.

Ιδιαίτερη θέση στη συζήτηση είχε και το κτηριακό ζήτημα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, το οποίο θα τεθεί σε νέα βάση με στόχο την επίλυση του.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και όλους τους φορείς των εργαζομένων είναι δεδομένη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ