Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Ο Δημοτικός Κήπος ενθουσίασε τον Αμερικανό καθηγητή!

Δημοσιεύτηκε

στις

κήπος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Διευθυντής του Montgomery Botanical Center της Florida των ΗΠΑ, Dr. Patrick Griffith, επισκέφτηκε το Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης και ξεναγήθηκε από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Στέργιο Πυρίντσο.

Όπως δήλωσε ο κ. Πυρίντσος «ο Dr. Griffith βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο ερευνητικής συνεργασίας του Βοτανικού Κήπου του Πανεπιστημίου Κρήτης με το Montgomery Botanical Center της Florida και θέλησε να επισκεφτεί το Δημοτικό Κήπο».

Ο Dr. Griffith έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τις δράσεις που ανέπτυξε ο Βοτανικός Κήπος του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης και συγκεκριμένα για το Ανοιχτό Εργαστήρι Βοτανικής Εκπαίδευσης.

Όπως δήλωσε, «Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο σχεδιαστικά όσο και από πλευράς σύνθεσης φυτικών ειδών. Ιδιαίτερα όμως έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το Ανοικτό Εργαστήρι Βοτανικής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα από τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί καθώς και από τις εν δυνάμει δράσεις που μπορεί να αναπτυχθούν τόσο από δασκάλους όσο και από γονείς που επισκέπτονται τον Κήπο. Ζήτησα από τον Καθηγητή κ. Πυρίντσο να συνεργαστούμε ούτως ώστε να εγκαταστήσουμε ένα αντίστοιχο Ανοικτό Εργαστήρι Βοτανικής Εκπαίδευσης στο Montgomery Botanical Center της Florida. Θέλω να συγχαρώ τόσο το Βοτανικό Κήπο του Πανεπιστημίου Κρήτης όσο και το Δήμο Ρεθύμνης για το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους που μπορεί να αποτελέσει υπόδειγμα και για άλλους Κήπους».

Πηγή: goodnet

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ