Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Απίστευτο και όμως αληθινό – Ο Βούλγαρος ανέβηκε ξανά στην ίδια ταράτσα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Ρεθυμνιωτών την προηγούμενη εβδομάδα και για τον οποίο πρώτο σας ενημέρωσε το Daynight.gr, «ξαναχτύπησε».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daynight.gr, ο άνδρας εισήλθε εκ νέου στην ίδια πολυκατοικία, για δεύτερη φορά μετά το πρόσφατο περιστατικό!

Υπενθυμίζουμε ότι στις 20 Φεβρουαρίου, ο εν λόγω άνδρας, παραβιάζοντας δυο κτίρια, είχε εισέλθει στην ταράτσα κεντρικής πολυκατοικίας του Ρεθύμνου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν άμεσα στο σημείο καθώς πετούσε κεραμίδια από την οροφή στον δρόμο, και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του. Σοκαρισμένοι οι ένοικοι από τις σημαντικές ζημιές που προκάλεσε αλλά και τρομαγμένοι για την ασφάλεια τους, πίστευαν ότι θα αποτελούσε μεμονωμένο περιστατικό.

Συναγερμός στο κέντρο του Ρεθύμνου – Άντρας σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε να πέσει από ταράτσα | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Δυστυχώς όμως, ο άνδρας αφού αφέθηκε ελεύθερος από την αστυνομία, επέστρεψε προ ημερών.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23/2 και ώρα 19:00 ένας δυνατός θόρυβος που προκάλεσε η απόπειρα παραβίασης της ταράτσας όπου είχε βρεθεί νωρίτερα την ίδια εβδομάδα αφύπνισε τους ενοίκους. Με γρήγορους ρυθμούς οι ένοικοι τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Αρχικώς, ο άνδρας υποστήριξε ότι βρισκόταν εκεί για… ιατρικό ραντεβού. Σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν στεγάζεται ιατρείο στο κτήριο. Αφού οι ένοικοι του απάντησαν ότι τον αναγνωρίζουν από την προηγούμενη φορά, γρήγορα άλλαξε το «ποίημα» του και άρχισε να επαναλαμβάνει την φράση «παρακαλώ, μην μου κάνετε μήνυση».

Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και ο άνδρας οδηγήθηκε ξανά στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου.

Από εκείνη την ημέρα δεν έχει συμβεί κάποιο νεότερο περιστατικό, όμως οι ένοικοι βρίσκονται σε επαγρύπνηση. Πολλοί αναρωτιούνται ποιες ήταν οι προθέσεις του άνδρα και γιατί επέλεξε ξανά την συγκεκριμένη πολυκατοικία.

Ακόμα και σε μία πόλη όπως το Ρέθυμνο που είναι αρκετά ασφαλής, συμβαίνουν τέτοια περιστατικά. Η συμβουλή του Daynight.gr είναι να προσπαθήστε να κλειδώνεται τις εισόδους των πολυκατοικιών καθώς και να μην αφήνετε τα κλειδιά της ταράτσας σε ορατό σημείο. Σε μία ώρα ανάγκης οι γείτονες σας είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν για βοήθεια, προσπαθήστε να έχετε επαφές μαζί τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ