Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Αναζητούν νέο χώρο από το ΚΨΥ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσωρινά φιλοξενείται στο ΚΕΦΙΑΠ

Σε αναμονή βρίσκεται ακόμη το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου σε ό,τι αφορά το νέο χώρο που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες του.
Το ΚΨΥ προσωρινά, μετά τη βίαιη «έξωσή» του από το κτήριο που στεγαζόταν επί μια δεκαετία, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΦΙΑΠ, στην περιοχή της Καλλιθέας.
Ένα κτήριο ωστόσο που φιλοξενεί και άλλες δράσεις και συλλόγους, και δεν είναι κατάλληλο για τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Κέντρου, ενώ δεν είναι εύκολα προσβάσιμο στους πολίτες, αφού βρίσκεται ψηλά, στα όρια της πόλης και χωρίς συγκοινωνία.
Όπως δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου Γιώργος Φραγκιαδάκης στην «Κ.Ε.», εντός του επόμενου δεκαημέρου θα βγει στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση κτηρίου για να στεγάσει το ΚΨΥ.

Ήδη υπάρχουν κάποια κτήρια που έχει υπόψη η διοίκηση και έχουν γίνει επαφές, μένει να γίνει ο διαγωνισμός, να εκφραστεί ενδιαφέρον από ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ο κ. Φραγκιαδάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον και θα μπορέσουν να δρομολογηθούν οι διαδικασίες.
Θυμίζουμε ότι ο διευθυντής του Κέντρου Αντώνης Λιοδάκης, έχει δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει το προσωρινό μόνιμη κατάσταση και έχει ζητήσει μέχρι το τέλος του χρόνου να έχει βρεθεί λύση και να μεταφερθούν οι υπηρεσίες σε ένα κτήριο κατάλληλο και λειτουργικό που να καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου και των πολιτών.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ