Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ρεθυμνιώτικη ψυχή: Η ομάδα μπάσκετ της πόλης αγκάλιασε το προσφυγόπουλο από την Ουκρανία!

Δημοσιεύτηκε

στις

Ρέθυμνο Cretan Kings
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο είναι οι μεγάλες επιθυμίες του μικρού Παύλου: η πρώτη και κυριότερη, να σταματήσει  ο αδικαιολόγητος πόλεμος που έχει ξεσπάσει στην πατρίδα του την Ουκρανία και η δεύτερη, μία πιο απλή συνθήκη, να συνεχίσει, δηλαδή, να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ.

Για να εκπληρωθεί η πρώτη επιθυμία, πρέπει να τα συμφωνήσουν οι μεγάλοι και τρανοί αυτού εδώ του πλανήτη. Εκείνοι που κάτω από το συμφέρον οποιασδήποτε σημαίας και ευκαιρίας, μπορούν και αφαιρούν ζωές με μία και μόνο απόφασή τους.

Για την εκπλήρωση της δεύτερης επιθυμίας, ωστόσο, τα πράγματα για τον Παύλο, είναι ευτυχώς λιγότερο σύνθετα και μερίμνησε το Ρέθυμνο Cretan Kings!

Η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, ενέταξε τον μικρό Παύλο στις υποδομές της και τον έκανε μέλος της, προσφέροντάς του έτσι το χαμόγελο που -ελπίζουμε πρόσκαιρα- του έχει αφαιρεθεί…

 

Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας:

Στην φιλόξενη αγκαλιά του Ρεθυμνου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο μικρός Παύλος Χατσκο από την Ουκρανία. Αφήνοντας πίσω του την κόλαση του πολέμου ήλθε στην πόλη μας που ζουν εδώ και χρόνια συγγενείς του.

Μαζί με την μητέρα του και το μόλις 2 μηνών αδελφάκι του, κάνουν μια νέα αρχή και περιμένουν με αγωνία τον πατέρα και τον παππού του που πολεμούν στην πατρίδα.

Ο μικρος Παύλος που αγαπάει πολύ το Μπασκετ, ξεκίνησε προπονήσεις στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας και δίνει δείγματα του ταλέντου του ενώ έγινε φίλος αμέσως με όλους τους συμπαίκτες του.

Το Σάββατο, μάλιστα, βρέθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη», όπου παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της μεγάλης ομάδας, με τους παίκτες μας να του κάνουν μία θερμή αγκαλιά στο φινάλε και να του αφιερώνουν τη νίκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ