Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πρώτος και καλύτερος μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου στον Διεθνή Διαγωνισμό πιάνου!

Δημοσιεύτηκε

στις

ορφεας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Πιάνου που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως 26 Νοεμβρίου 2023 στο παλάτι «Leti Sansi», στην πόλη Spoleto της Ιταλίας, με πάνω από 40 συμμετοχές, από χώρες που διαθέτουν υψηλό επίπεδο μουσικής εκπαίδευσης όπως: Ρωσία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Γερμανία, Τσεχία, Ελλάδα κ.α., διέπρεψε ο μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης, Ορφέας Χριστονάκης και μαθητής της Ε’ τάξης του 14ου ΔΣ Ρεθύμνου.

Ο Ορφέας Χριστονάκης ανήκει στην τάξη πιάνου της καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνης της κας Ντιάνας Νάγκη. Ο Ορφέας πήρε 99/100, την υψηλότερη βαθμολογία όλων των διαγωνιζομένων, κατακτώντας το 1ο βραβείο από όλους τους συμμετέχοντες.

Συγχαρητήρια στον Ορφέα, στους γονείς του, Αντώνη και Λία, που τον στηρίζουν και φυσικά στη καθηγήτρια του κα. Ντιάνα Νάγκη που τα τελευταία χρόνια κοσμεί με την παρουσία της την εκπαιδευτική και καλλιτεχνική πορεία των μαθητών μας στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνης.
Ορφέα, σου ευχόμαστε από καρδιάς το πηγαίο ταλέντο και η μουσική ωριμότητα που σε διακρίνουν να συμβάλλουν στη συνέχιση της πιανιστικής σου εξέλιξης, κάνοντάς μας συνεχώς υπερήφανους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ