Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμού στο Ρέθυμνο για πολίτες με κινητικές δυσκολίες

Δημοσιεύτηκε

στις

κατ' οίκον εμβολιασμός
Φωτογραφία αρχείου


50 Shares

Πρόγραμμα κατ’ οίκον εμβολιασμού, στην πόλη και τους κοντινούς οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Ρέθυμνου ξεκίνησε με στόχο τη διευκόλυνση πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες ή άλλα προβλήματα υγείας που καθιστούν δυσχερή τη μετακίνηση τους και επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού.

Από πλευρά της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνης, σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο την Δρ ‘Αννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, υπάρχει συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου και το πρόγραμμα ξεκίνησε σήμερα με στόχο την επιτάχυνση της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Εμβολιασμού του υπουργείου Υγείας και την άμεση ανοσολογική προστασία των πολιτών έναντι της λοίμωξης COVID-19.

Αντίστοιχο πρόγραμμα είναι ήδη σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ρεθύμνου. Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα «Εμβολιασμός κατ’ οίκον» ή να λάβουν όποια πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζονται, στο τηλέφωνο 28310 55243 (Ειρήνη Κουναλάκη), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

κατ' οίκον εμβολιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap