Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Βγήκαμε στην αγορά του Ρεθύμνου και είδαμε τις τιμές για λαμπάδες, αβγά, τσουρέκια κι αρνί! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Μέρες του Πάσχα και το Ρέθυμνο ξεχειλίζει από ζωή με ανθρώπους που διαθέτουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουν την πόλη. Η παραλία γέμισε από τουρίστες που απολαμβάνουν τις ιδιαίτερα ηλιόλουστες ημέρες της άνοιξης και οι ντόπιοι τρέχουν πανικόβλητοι για την προετοιμασία των οικογενειακών τραπεζιών.


Η αυξημένη κίνηση στους δρόμους της αγοράς του Ρεθύμνου ώθησε showman να δώσει την παράστασή του σε κεντρικό σημείο. Τα μπαλόνια, από την άλλη, περιφέρονται στην αγορά για πώληση σε κάποιο παιδί που συνοδεύεται από γονείς ή από νονούς στα κυνήγι της πασχαλινής του λαμπάδας.

Όμως αλήθεια τι κόστος έχουν οι λαμπάδες, τα πασχαλινά αυγά ,τα τσουρέκια ή το αρνί που την Κυριακή θα βρίσκεται σε κάθε σπίτι του Ρεθύμνου; Έκανα μια μίνι έρευνα αγοράς για εσάς, ώστε να ξέρετε περίπου που κυμαίνεται σε κόστος η κάθε επιθυμία που έχετε για αυτές τις ημέρες.

Οι λαμπάδες λοιπόν έχουν τεράστια ποικιλία όμως οφείλω να ομολογήσω ότι οι πιο φθηνές είναι των ενηλίκων. Λαμπάδες για τους ενήλικες μπορείτε να βρείτε από 2 ευρώ έως και 5 ή 10 ευρώ, κάτι που εξαρτάται από το πόσο σύνθετη διακόσμηση επιθυμείτε. Όμως, οι λαμπάδες για τα παιδιά ξεκινούν από 10 ευρώ και με το ανώτερο όριο να κυμαίνεται κοντά στα 50 ευρώ. Εκεί, βέβεια, μιλάμε για λαμπάδες που συνοδεύονται από κάποιο ακριβό παιχνίδι.

Τα πασχαλινά αυγά μπορεί να είναι ιδιαίτερα φθηνά αν είναι πολύ απλοϊκά και μικρά -κοντά στα 2,50 ευρώ. Υπάρχουν όμως και κάποια πολύ περιποιημένα αυγά ή καλάθια με μικρά σοκολατένια αυγά που μπορούν να φτάσουν και τα 18 ευρώ.

Τα λατρευτά σε όλους τσουρέκια που τιμούμε πάντοτε αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες ξεκινούν με κόστος 4 ευρώ και φτάνουν τα 12 ευρώ, όταν πρόκειται για τσουρέκια… υπερπαραγωγή με γέμιση και επικάλυψη!

Τέλος, το αρνάκι και το κατσίκι που θα τιμήσουμε όλοι την Κυριακή του Πάσχα, ελληνικής προέλευσης, κυμαίνεται από 6, 90 – 7, 90 ευρώ το κιλό.

Καλά ψώνια, καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ