Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο Ρεθυμνιώτης τραγουδιστής Παύλος Μελής Καλλιτσουνάκης ξεκίνησε δυναμικά το 2023!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα για το κρητικό – λαϊκό συγκρότημα του ο τραγουδιστής Παύλος Μελής Καλλιτσουνάκης και συνεχίζει με δυνατά live σε εκδηλώσεις !

Πρόσφατα στο Ρέθυμνο, ο Ρεθυμνιώτης τραγουδιστής και μουσικός Παύλος Μελής Καλλιτσουνάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το λαϊκό-κρητικό συγκρότημα του και συνεχίζει με δυνατά live σε κοπές πίτας συλλόγων και σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις σε όμορφους χώρους!

Ο Παύλος, ενώ είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι σε συνεργασία ξανά με μία από τις σημαντικότερες στιχουργούς της χώρας μας, την Ελένη Γιαννατσουλια, και τον τεράστιο Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, όπως και νέα κρητικά τραγούδια, συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με το νέο του συγκρότημα στα live και γενικά με τις πρωτότυπες ιδέες του σαν καλλιτέχνης.

Το συγκρότημα του με το πλούσιο κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα αποτελείται από τον Παύλο Μελή τραγούδι-κιθάρα-λαούτο-ηλεκτρική κιθάρα,την Δέσποινα Λεοντή τραγούδι-κιθάρα,τους Γιώργο Στριλιγκά και Γιάννη Χαλκιαδάκη λύρα-τραγούδι, τον Γιάννη Συράγα λαούτο-τραγούδι, τον Βαγγέλη Ματσουλιάδη μπουζούκι και άλλους μουσικούς με ασκομπαντούρα, πλήκτρα drums κ.α!

Πρόσφατα έκαναν live «χαμό» και στο «lux» στο Ρέθυμνο όπου θα ξανά εμφανιστούν το προσεχές διάστημα.

 

Φωτογραφίες:  Γιώργος Κατάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ