Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Να περνάς από τον δημοτικό κήπο και να κλείνεις τη μύτη; Θλίψη!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλές είναι οι παραινέσεις του δήμου Ρεθύμνου να κλείνουμε καλά τους κάδους απορριμμάτων με τα καπάκια τους, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ευτυχώς πλέον κάποιοι συμπολίτες ταΐζουν τις αδέσποτες γάτες και σκύλους της πόλης, όμως δυστυχώς το πρόβλημα δεν περιορίζεται εκεί και μάλλον θα πρέπει και να καθαρίζονται πότε πότε…

Στην οδό Ηλιακάκη λοιπόν, πέριξ του δημοτικού κήπου πρασίνου και δίπλα στην όαση στην καρδιά της πόλης του Ρεθύμνου, μάλλον πρέπει να κρατάς και τη μύτη σου από τη δυσωδία.

Καταγγελίες με φωτογραφίες έχουν φτάσει στο Daynight.gr και μπορεί να μην έχει καταστεί ακόμα δυνατή η μεταφορά της μυρωδιάς μέσω διαδικτύου, όμως όποιος περάσει από το σημείο, μπορεί να το διαπιστώσει “ἰδίᾳ ῥινί” με την… ίδια του τη μύτη δηλαδή.

Όπως κατήγγειλαν στο Daynight.gr:

“Στην οδό Ηλιακάκη οι κάδοι μυρίζουν και δεν μπορείς να περάσεις αλλά ούτε να καθίσεις έξω. Οι κάδοι δεν πλένονται. Έξω από την πόρτα του κήπου. Όσοι βγαίνουν από τον κήπο έχουν μια κολόνια ακριβή, αλλά και στην γωνία μπροστά από το τηλεφωνικό κουβούκλιο δίπλα στη λεωφόρο. Και αυτό ισχύει μέρα – νύχτα και είτε είναι ανοιχτοί οι κάδοι, είτε κλειστοί, στην περιοχή βρομάει ψαρίλα. Μια απαίσια μπόχα που δυστυχώς υπομένουν οι περίοικοι, αλλά και οι περαστικοί”.

Ας ελπίσουμε τόσο οι ιθύνοντες όσο και οι χρήστες να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στη δημόσια υγεία και το κοινωνικό καλό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ