Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Μια φθινοπωρινή διαδρομή στην ενδοχώρα του Μυλοποτάμου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Αυθεντικός και ανόθευτος, άγνωστος μόνο στους αμύητους. Κάπου εκεί στον Ψηλορείτη και στα βουνά του Τάλω, ο ορεινός Μυλοπόταμος αποκαλύπτει εικόνες, διαδρομές και ανθρώπους που δεν θα βρεις πουθενά αλλού.

Το πράγμα είναι απλό. Μπορείς να αρκεστείς στην «άγρια» εκδοχή του ορεινού Μυλοποτάμου, όπως επιδερμικά την παρουσίασαν τηλεόραση και Τύπος πριν από κάποια χρόνια. Ή μπορείς να γνωρίσεις τον πραγματικό Μυλοπόταμο και να μείνεις άφωνος από τον ασύγκριτο φυσικό και ανθρώπινο πλούτο μιας επαρχίας που δεν έπαψε ποτέ να πρωταγωνιστεί.

Εύκολη επιλογή. Σε μια διαδρομή στην ενδοχώρα του Μυλοποτάμου, από το Πέραμα και την Αλφά μέχρι τα Ζωνιανά και την Αξό, θα δεις να εναλλάσσονται με φρενήρεις ρυθμούς τοπία και φθινοπωρινά χρώματα, θα δεις αναλλοίωτη την υπογραφή των Ενετών σε πύργους, κατοικίες, οχυρώσεις, θα αναγνωρίσεις απομεινάρια της οθωμανικής κυριαρχίας, θα μάθεις άγνωστες λεπτομέρειες για ιστορικές οικογένειες που σημάδεψαν όχι μόνο την Κρήτη, μα την Ελλάδα ολόκληρη. Και βέβαια θα έχεις την τύχη να γνωρίσεις εκπληκτικούς ανθρώπους, που η φιλοξενία και η καλή κουβέντα ρέει στο αίμα τους.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap