Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο θα γίνει ΞΑΝΑ ένα τεράστιο τερέν για το τρίαθλο της ISOMAN by G!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν υπήρξε Ρεθυμνιώτισσα και Ρεθυμνιώτης που να μην έγινε -τον προηγούμενο Σεπτέμβριο- μάρτυρας της τριήμερης αθλητικής πανδαισίας που μεταμόρφωσε την πόλη μας σε ένα ατελείωτο αγωνιστικό τερέν.

Δρομείς, κολυμβητές, ποδηλάτες, τριαθλητές σε κάθε γωνιά του Ρεθύμνου να δίνουν την προσωπική τους μάχη για να κατακτήσουν όχι πρωτιές, αλλά το συναίσθημα εκείνο της συμμετοχής που γεμίζει το «είναι» σου… Αυτό και πολλά περισσότερα ήταν το πολυαθλητικό γεγονός ISOMAN by G της TRIMORE που πρωτοσυστήθηκε στο Ρέθυμνο το 2019.

Συνέντευξη: Κώστας Ηλιάδης
Φωτογραφίες: trexoume.gr

Kαι αφού υποσχέθηκε να επανέλθει στα μέρη μας, έρχεται να τηρήσει στο ακέραιο αυτήν του την υπόσχεση βοηθώντας έτσι την πόλη να βάλει ακόμη πιο έντονη την σφραγίδα της στο χάρτη του αθλητικού τουρισμού της Ελλάδας!

Ψυχή της διοργάνωσης αυτής και επικεφαλής της TRIMORE, ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, o οποίος για μία ακόμη φορά άνοιξε τα χαρτιά του στο Daynight.gr και μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη, μας δίνει μια γεύση για όλα όσα θα (ξανα)ζήσουμε στο Ρέθυμνο το τριήμερο 25-27  Σεπτεμβρίου!

 

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη διενέργεια του πρώτου TRIMORE στο Ρέθυμνο, στο κλείσιμο του οποίου είχες υποσχεθεί ότι θα επανέλθετε. Φάνηκε ότι δεν ήταν ενθουσιασμένα «λόγια του αέρα», αλλά μια δέσμευση που την κάνετε πράξη. Γιατί πάλι Ρέθυμνο, λοιπόν; 

Ασφαλώς δεν ήταν λόγια της στιγμής, ήταν η πεποίθηση ότι η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, μπορεί να αποτελέσει την ισχυρή βάση στην οποία θα ορθωθεί ένα μεγάλο δημιούργημα. Είμαστε σίγουροι ότι το event έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει η απόλυτη εμπειρία Τριαθλητών, κολυμβητών, δρομέων όλων των ηλικιών και επιπέδων, όμως παράλληλα και εκείνων που θα τους συνοδεύουν και στους οποίους απευθύνουμε μεγάλο μέρος των προσπαθειών και της φαντασίας μας! Το Ρέθυμνο είναι ξεχωριστό και καλούμε όλους: “Ελάτε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας στο Ρέθυμνο!”

 

Πόσο ανέβηκε ο πήχης για την TRIMORE μετά την περυσινή διοργάνωση στο Ρέθυμνο;

Ο πήχης από την αρχή τοποθετήθηκε ψηλά. Ξεκινήσαμε με την αξίωση ότι από την πρώτη χρονιά θα δημιουργήσουμε μια διοργάνωση που θα συζητηθεί. Αθλητές που τόλμησαν και μας εμπιστεύτηκαν από την αρχή, μίλησαν με τα καλλίτερα λόγια για το event στο σύνολό του. Φέτος, μας δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα, να φανταστούμε πόσο πιο δυνατή εμπειρία θέλουμε να προσφέρουμε και όλοι μαζί να εργαστούμε σκληρά να το πετύχουμε. Στοχεύουμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου τίποτα να μην είναι ίδιο στο χώρο αυτό και όλοι να ξεκινούν να επιστρέψουν σπίτια τους με μια υπόσχεση μέσα τους: “το 2021 θα είμαι πάλι στο Ρέθυμνο και είμαι σίγουρος ότι κάτι ακόμη περισσότερο θα προστεθεί στην καρδιά και το νου μου!”

Δείτε το βίντεο teaser της επερχόμενης διοργάνωσης:

 

Είναι η ρεθεμνιώτικη ψυχή-φιλοξενία καταλυτικός παράγοντας για αυτήν την μίνι καθιέρωση του θεσμού στην πόλη του Ρεθύμνου;

Είναι πράγματι εξαιρετικά σημαντικό όπλο στη φαρέτρα μας,  που κάνει το event ασυναγώνιστο και ιδιαίτερα ελκυστικό! Το event με κάθε τρόπο δείχνει να είναι το πως η πόλη και οι πολίτες της αντιλαμβάνονται την φιλοξενία και την απόλαυση. Έχουμε πολύ ισχυρό Brand στα χέρια μας, με ακόμη ισχυρότερο ουσιαστικό και ξεχωριστό περιεχόμενο και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί.

Τι διαφορετικό να περιμένουμε φέτος, τόσο εμείς ως θεατές, όσο και εκείνοι που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν ως αθλητές.  

Το 2020 είναι η χρονιά της καθιέρωσης και της πρώτης ανάπτυξης! Οι θεατές, γνωρίζοντας πια ότι πρόκειται για μια ουσιαστική και ξεχωριστή εμπειρία από όλες τις πλευρές, πρόκειται να ζήσουν στο έπακρο το δυνατό τέμπο που θα έχει η πόλη τις ημέρες από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Από μόνο του αυτό, είναι συνταγή επιτυχίας! Οι αθλητές ζουν τις προσπάθειες και το κυνήγι των στόχων τους ακόμη πιο δυνατά και ανεξίτηλα, όταν νοιώθουν ότι προσφέρουν θέαμα, όταν ζουν και άλλοι μαζί τους, όταν η παρακίνηση και ο ενθουσιασμός γύρω τους τους επιτάσσει τη βέλτιστη προσπάθεια!

Είναι μεγάλη κερκίδα το Ρέθυμνο, μοναδικό τερέν Τριάθλου, κολύμβησης και τρεξίματος και δυνατές συγκινήσεις θα έλξουν τα φώτα της χώρας για 3 μέρες εδώ!

Πάλι θα έχουμε δυνατές συμμετοχές και ζηλευτούς αθλητές, πάλι θα συγκινήσουμε με το θάρρος και την αυταπάρνηση των ξεχωριστών αθλητών.. πάλι θα τολμήσουμε πέρα από τα όριά μας. Όλοι!

 

Δείτε το βίντεο του Daynight.gr από την περυσινή διοργάνωση:

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας έρχεται να συμπληρώσει:

Οι αγώνες Τριάθλου, ISOMAN by G και τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν και σε μεγαλύτερες εκδοχές για εκείνους που αυτό περίμεναν, πάντα όμως όλο το πρόγραμμα θα απευθύνεται και στον αθλούμενο που θέλει για πρώτη φορά να δοκιμάσει και να το ζήσει.

Χρειαζόμαστε τη δική μας ομάδα να πλαισιώσουν οι ενθουσιώδεις και διψασμένοι εθελοντές που είχαμε κοντά μας το 2019, δεδομένου ότι θα συγκροτηθεί ακόμη μεγαλύτερη ομάδα για την διασφάλιση πρωτίστως της ασφάλειας των αγωνιζομένων. Στην ειδική θέση στη σελίδα www.trimore.gr περιμένουμε και νέους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το “θέλω κι εγώ να το ζήσω – θέλω κι εγώ να το προσφέρω αυτό στο Ρέθυμνο”.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την επόμενη εβδομάδα και περιμένουμε όλους -κυρίως τους Ρεθυμνιώτες και Κρητικούς- να δηλώσουν γρήγορα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους, δεδομένου ότι για περιορισμένο διάστημα το κόστος συμμετοχής θα είναι εξαιρετικά χαμηλό.

 

Κατά τη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Ρεθύμνου, προκειμένου να επισημοποιηθεί το  2ο TRIMORE M.T. Rethymno και ISOMAN by G, μίλησαν για τη διοργάνωση τόσο ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχνιδάκης:

Η δήλωση του Γ. Μαρινάκη:

«Με χαρά και φέτος υποστηρίζουμε έναν θεσμό, ένα αθλητικό γεγονός που εξελίσσεται, με τα περσινά δείγματα γραφής να είναι εξαιρετικά. Τόσο από πλευράς συμμετοχής, όσο και από οργανωτικής υποστήριξης. Έχουμε πεποίθηση ότι φέτος θα γίνουν καλύτερα, καθώς είμαστε περισσότερο οργανωμένοι και θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων, την κοινωνία, τους φορείς, την Περιφέρεια, αλλά και τους εθελοντές που στηρίζουν αυτήν την αθλητική διαδικασία. Παράλληλα, πέρυσι, είχαμε πολύ μεγάλη υποστήριξη από τον Σύλλογο Ξενοδόχων και έτσι καταφέραμε να φιλοξενήσουμε εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλης μας. Χαίρομαι που το Ρέθυμνο είναι μία από τις ελάχιστες πόλεις που φιλοξενούν αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αναδεικνύονται και οι ντόπιες αθλητικές δυνάμεις. Ο Δήμος Ρεθύμνου δηλώνει ξανά την υποστήριξη του και χαίρεται που ως οικοδεσπότης Δήμος θα φιλοξενήσει χιλιάδες ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο».

 

Η δήλωση του Δ. Λαχνιδάκη:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα φιλοξενήσουμε για 2η χρονιά αυτό το εξαιρετικό event. Μία επιτυχημένη διοργάνωση έχει 3 σημαντικούς κρίκους. Τους συμμετέχοντες, τους υποστηρικτές και τους θεατές. Όταν αυτοί οι 3 δουλέψουν σωστά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Αυτό έγινε και ευελπιστούμε ότι θα γίνει και το 2020. Επιλέξαμε την ομάδα της Trimore, γιατί δουλεύει αποτελεσματικά και μεθοδικά, φέρνοντας αποτέλεσμα πολύ υψηλού επιπέδου. Επίσης, το υποστηρίζουμε θερμά γιατί απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο στους επαγγελματίες. Στόχος είναι ο αθλητισμός να μεταλαμπαδευτεί σε όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες της κοινωνίας μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ