Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

“Ευρώπη για όλους” στο Ρέθυμνο από το Σύλλογο “Αγάπη”

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ», τη Τρίτη 15 Μαϊου 2018 εκδήλωση στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ όπου και στεγάζεται, στα πλαίσια εορτασμού της «Εβδομάδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης» με τίτλο “Η γιορτή της «ΑΓΑΠΗΣ» για την Ευρώπη”. Ήταν μία εκδήλωση με μουσικοχορευτικό περιεχόμενο και συμμετείχαν όλοι οι ωφελούμενοι που παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία, Νοητική Υστέρηση σε δράσεις με μουσικό και χορευτικό χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα παιδιά της Γ’ και ΣΤ’ τάξης του 7ου  Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, παρουσιάζοντας ένα όμορφο τραγούδι. Στο τέλος μαζί με τους ωφελούμενους του Κέντρου συμμετείχαν και σε μία δράση σχετικά με τις χώρες και τις αντίστοιχες σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της παραπάνω εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Europe in My Region  είναι η ευρεία ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην υλοποίηση έργων και γενικότερα αναπτυξιακών παρεμβάσεων, στο πλαίσιο Επιχειρησιακών Προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία. Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ» είναι ενταγμένος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τιμόθεο Εμμ. Βροντάκη (Τim Sound) για τη δωρεάν ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης και τον κ. Παπαδόσηφο Γεώργιο καθώς και  το Σύλλογο Ενεργών Πολιτών (ΣΥΝΠΟΛΙΣ) για τη προσφορά τους σε καρέκλες προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της εκδήλωσης.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ