Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Επισκέψεις της αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Μαρίας Λιονή στον Σύλλογο «Αγάπη» και το Σωματείο ΑμεΑ Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει της επισκέψεις της σε φορείς και συλλόγους η κα Μαρία Λιονή, αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» του Σταύρου Αρναουτάκη.

 

Την Τρίτη 26/9/2023 επισκέφθηκε μαζί με τους συνυποψηφίους της Γιώργο Παπακωνσταντή, Εύη Παναγιωτάκη, Βαγγέλη Τσουδερό, Αντωνία Παπαδάκη, Μιχάλη Σαρρή και Κώστα Δανδουλάκη το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» και το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ρεθύμνου.

Η κα Λιονή δήλωσε σχετικά με τις συναντήσεις:

«Το νέο ΕΣΠΑ έχει σημαντικές προσκλήσεις, που αφορούν τις κοινωνικές δομές – όπως είναι τα κέντρα διημέρευσης και διανυκτέρευσης ατόμων με αναπηρία- και αυτό ήταν κάτι συζητήσαμε ιδιαίτερα στην συνάντηση που είχαμε με τη διοίκηση και τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Ρεθύμνου.

Ενός σωματείου που διακρίνεται για την μαχητικότητά του, για τις καίριες παρεμβάσεις του και για την στήριξη που παρέχει στα μέλη του.

Γι’ αυτό και η Περιφέρεια Κρήτης και εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα θα διεκδικήσουμε πόρους και χρηματοδοτήσεις για έργα που είναι αναγκαία για τα άτομα με αναπηρία στον νομό μας, θεωρώντας πως η στήριξη των φορέων που εκπροσωπούν τις ευάλωτες ομάδες είναι χρέος μας.

Ιδιαίτερα σταθήκαμε και στο θέμα της προσβασιμότητας στα δημόσια κτήρια, ένα θέμα που απασχολεί τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα και θα φροντίσουμε να άρουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά αυτές τις δυσκολίες.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι δυνατοί και μαζί θα παλεύουμε για μία καλύτερη ζωή για όλους μας!

Επιπλέον, η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει διαχρονικά τον Σύλλογο «Αγάπη», συμμετέχοντας στο διοικητικό συμβούλιο και ενισχύοντας με όσα μέσα και τρόπους διαθέτει.

Η στήριξη και η μέριμνα μας είναι δεδομένη για όλες τις δομές και τους συλλόγους ατόμων με αναπηρία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ