Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Διεργασίες για τους νέους αντιδημάρχους στους Δήμους του Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διεργασίες για τη νέα ηγετική ομάδα και στον Δήμο Ρεθύμνου, με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη να επιθυμεί μια ουσιαστική ανανέωση στις κομβικές θέσεις διοίκησης του τρίτου μεγαλύτερου δήμου της Κρήτης.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής ο πρώτος πολίτης του Ρεθύμνου κρατά τα χαρτιά του κλειστά, σε αντίθεση με άλλους Δήμους της ενδοχώρας που η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη.

Στους στόχους του Μαρινάκη, λέει, είναι το γνωστικό αντικείμενο των αντιδημάρχων να συνάδει με τη θέση που θα καταλάβουν, ωστόσο στο Ρέθυμνο μπορεί να ισχύσει και η λογική “ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”. Όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτό δε θα ισχύσει απόλυτα στο Ρέθυμνο, μιας και η αποχώρηση της Πέπης Μπιρλιράκη αφήνει ήδη ένα κενό σε μια κομβική θέση και η αλήθεια είναι πως η Πέπη είχε ανεβάσει αρκετά τον πήχη.

Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται ο δήμαρχος Ρεθύμνου να ξεκινήσει τις επαφές, με τις ανακοινώσεις του όμως να τοποθετούνται το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Πιο ξεκάθαρη είναι η εικόνα στον Δήμο Μυλοποτάμου, που εκεί, λέει, οι θέσεις έχουν μοιραστεί εδώ και καιρό, ενώ διεργασίες έχουν ξεκινήσει και στους Δήμους Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ