Βρειτε μας στα Social Media
 

ΡΕΘΥΜΝΟ

Αυτό είναι το ανακαινισμένο γήπεδο της Σοχώρας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το λίφτινγκ στο γήπεδο της Σοχώρας συνεχίζεται και μετά από την ολοκλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και το ιστορικό γήπεδο της πόλης έχει αλλάξει άρδην, μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ κάνοντας κλικ εδώ

Το 2018 είναι η χρονιά των σημαντικών αλλαγών στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, όταν το 2002 είχε «υποστεί» μία ακόμη ανακαίνιση με την παρθενική τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα. Αυτός ο τάπητας αντικαταστάθηκε τον περασμένο Χειμώνα και με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου, οι υπηρεσίες του δήμου Ρεθύμνου με τις συνεργαζόμενες εταιρείες προχωρούν στον περαιτέρω καλλωπισμό του γηπέδου, το οποίος σαφώς και γίνεται πιο λειτουργικό και εύρυθμο, ώστε να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες σε ανθρώπινες συνθήκες.

 

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, πολλά είναι αυτά που έχουν αλλάξει χωροταξικά στο κεντρικό γήπεδο της πόλης, στην Σοχώρα, με σημαντικές παρεμβάσεις που έχουν διαφοροποιήσει πλήρως την εικόνα του. Από την πλευρά της θάλασσας τοποθετήθηκαν καινούριοι πάγκοι για ομάδες, γιατρό και παρατηρητή. Επιπλέον συνεργείο κατεδάφισε τους παλιούς πάγκους και πλέον η κερκίδα είναι ενιαία. Το δημοσιογραφικό θεωρείο που βρισκόταν πάνω από τους παλιούς πάγκους, τοποθετήθηκε πάνω από τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων από την πλευρά του δικαστικού μεγάρου. Παράλληλα περιμετρικά του γηπέδου (στα δύο πέταλα και στην πλευρά του περιφερειακού δρόμου) τοποθετήθηκε ταρτάν, μία διαδρομή στίβου, την στιγμή που από την απέναντι πλευρά έχουν σχηματιστεί 5 διαδρομές στίβου.

Το GOODnet έκανε αυτοψία στο γήπεδο της Σοχώρας, καταγράφοντας τις σημαντικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί και σας τις παρουσιάζει μέσα από ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ.

Γ.Σ.

Πηγή: goodnet.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap