Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ανοίγουν 2.500 κλίνες για να υποδεχθούν τους επισκέπτες του Καρναβαλιού!

Δημοσιεύτηκε

στις

καρναβάλι Ρέθυμνο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυξητική τάση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα στο Ρέθυμνο εν όψει του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού, για πρώτη φορά έπειτα από την πανδημία του Covid – 19.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων ΡεθύμνουΜανώλη Τσακαλάκη, ανοίγουν ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να υποδεχθούν τους επισκέπτες, που προέρχονται κυρίως από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας και που… στην συντριπτική τους πλειοψηφία, επισκέπτονται κάθε χρόνο το Ρέθυμνο αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα, εν όψει του Καρναβαλιού, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου στο Cretaone, αναμένεται να διατεθούν περίπου 2.500 κλίνες, περίπου ισάριθμα κατανεμημένα από τα ξενοδοχεία της πόλης και από τα διαμερίσματα που διατίθενται για βραχυχρόνια μίσθωση μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Άλλωστε πέραν από τους επισκέπτες που θα διαμείνουν την καρναβαλική περίοδο στο Ρέθυμνο, ο κ. Τσακαλάκης επεσήμανε ότι χιλιάδες επισκέπτες αναμένεται να κατακλείσουν την πόλη του Ρεθύμνου την Κυριακή των Αποκριών, κυρίως από τους όμορους νομούς, Ηράκλειο και Χανιά, οι οποίοι επισκέπτονται αυθημερόν την πόλη και επιστρέφουν στο σπίτι τους.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στο Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι θα συμμετέχουν 27 ομάδες με 15.000 καρναβαλιστές και 23 άρματα.

«Έλα μαζί μας και γίνε παρέα μας για πάντα» – Όλο το Πρόγραμμα για το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2024

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ