68 χρόνια μαζί: Το υπέροχο ζευγαράκι από την Κρήτη που μας έφτιαξε τη διάθεση!
-
«Πρόσωπα της Κρήτης»: Βγάλαμε ψάρια με τον καπετάν Γιάννη στους Καλούς Λιμένες!
-
Κρήτη: Μπήκε στο νέο της σπιτικό η γλυκιά γιαγιά Εργίνα που συγκίνησε ολόκληρο το νησί!
-
Ρέθυμνο: Μικροί και μεγάλοι έκαναν «λαμπίκο» το χωριό! ΦΩΤΟ
-
Πρόσωπα της Κρήτης: Ένας 93χρονος «έφηβος» κτηνοτρόφος στις Κουρούτες Αμαρίου!
Το να βρίσκεις ηλικιωμένους ανθρώπους της υπαίθρου και να έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις μαζί τους, αποτελεί πραγματική ευλογία.
Μέσα από τις απλοϊκές τους κουβέντες, απλώνονται κι ανοίγονται μπροστά σου διαφορετικοί κόσμοι και τρόποι σκέψεις ξεχασμένοι μα τόσο αυθεντικοί.
Την ευκαιρία αυτή έχει συχνά-πυκνά ο ιδιοκτήτης του καναλιού “Θύμηση και νοσταλγία περπατώντας στα χωριά” στο YouTube, o οποίος εδώ και χρόνια έχει βρει τον τρόπο να προσεγγίζει ηλικιωμένους αυτής της κατηγορίας και να τους βγάζει πράγματα που χρειάζεσαι… χίλια αυτιά για να τα ακούσεις.
Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του κυρίου 99χρονου Αντρέα Μιχελάκη και της συζύγου του Άννας, οι οποίοι έχουν κλείσει 68 χρόνια κοινού βίου!
Δείτε το σχετικό βίντεο:

-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Πένθος στο Ρέθυμνο για τον ξαφνικό θάνατο του 49χρονου Κωστή
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
Καίτη Φίνου: Δείχνει το μέρος που μένει μετά την οικονομική της κατάρρευση
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Η Κρητική τουλίπα στις… ομορφιές της!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Στο σκαμνί 29χρονος βοσκός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε αγοράκι