Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Παρτσαλάκης: «Το σπίτι μου στην Κρήτη είναι το καταφύγιό μου!»

Δημοσιεύτηκε

στις

Παρτσαλάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Χανιώτης ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και εξέφρασε την επιθυμία του να τα παρατήσει όλα και να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Κρήτη.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την συνέντευξή του 68χρονου καλλιτέχνη:

Γ. Παρτσαλάκης: “Η προσωπική μου ζωή δεν με αφορά καθόλου. Είμαι καλά, όταν θα κλείσω κι αυτόν τον «κύκλο», το θεα­τρικό… γιατί δεν θέλω να είμαι πάνω στη σκηνή να σέρνομαι και να με κουβαλάνε,..”

“Λοιπόν”: Αναφέρεσαι στο χρόνο που θα αποχωρήσεις από την υποκριτική;

Γ. Παρτσαλάκης: “Έχω κλείσει τα 68, που σημαίνει… όσο αντέξω και όσο είμαι καλά, γιατί αν δεν είμαι καλά εγώ, δεν ανεβαί­νω στη σκηνή. Το πόσα χρόνια έχω ακόμα το ξέρει ο θεός. Εγώ θέλω να πάω στο σπιτάκι μου, στην Κρήτη, ν’ αράξω. Δεν θέλω να πεθάνω στο «σανίδι», δεν πιστεύω σ’ αυτό”.

 “Λοιπόν”: Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου μακριά από τη δου­λειά σου;

Γ. Παρτσαλάκης: “Στο σπίτι μου, στην Κρήτη, περνάω υπέροχα, εκεί εί­ναι καταφύγιο, εκεί γεννήθηκα, είναι το σπίτι που με­γάλωσα, μέχρι τα 18 μου… Αυτό που λέγαμε παλιά, ότι πεθαίνουμε επάνω στη σκηνή, δεν το πιστεύω, με την έννοια ότι ο θεατής δεν μπορεί να περνάει τη «δοκιμασία» από κάτω, να αναρωτιέται: «θα τα πει… δεν θα τα πει… θα πέσει… δεν θα πέσει…», αυτό εί­ναι εγκληματικό.

“Λοιπόν”: Στην Κρήτη θα πας να μείνεις μόνος σου;

Γ. Παρτσαλάκης: “Θέλω να πάω στο σπίτι μου, δεν είναι απομόνωση. Ξέρεις τι είναι να έχω το μπαχτσέ μου μπροστά, να φυτεύω, να ψαρεύω…”

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ