Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Μπουλντόζες έρχονται σε 377 αυθαίρετα στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπουλντοζα αυθαιρετα
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

«Προχωρούμε στην κατεδάφιση αρκετών αυθαιρέτων, για όσα έχουν βγει τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης» αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης.

Νέα αυστηρά μηνύματα, ότι μπαίνει τέλος στην ανοχή απέναντι στις κατασκευαστικές αυθαιρεσίες, έστειλε χθες από τη Μάνδρα ο υπουργός Περιβάλλοντος-Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι έχει στείλει σχετικές έγγραφες επιστολές προς όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας, και εδώ τη δική μας Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, ζητώντας να “τρέξουν” οι διαδικασίες κατεδαφίσεων των αυθαίρετων κατασκευών για τα οποία έχουν συνταχθεί πρωτόκολλα κατεδάφισης.

Θυμίζουμε ότι σε επίπεδο Κρήτης, με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει το ίδιο το υπουργείο Ενέργειας, εκκρεμούν 377 κατεδαφίσεις αυθαιρέτων.

«Από εδώ, από τη Μάνδρα, από τον τόπο της τραγωδίας, στέλνουμε το μήνυμα ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν ανέχεται την αυθαιρεσία», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν παρών από νωρίς το πρωί στην κατεδάφιση αυθαιρέτων, από κλιμάκια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Σκυλόρεμα Μάνδρας.

«Προχωρούμε στην κατεδάφιση αρκετών αυθαιρέτων, για όσα έχουν βγει τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Τάξη θα μπει και στο Μάτι, στον άλλο τόπο της τραγωδίας. Στο πρόγραμμά μας είναι να γκρεμιστούν 1.108 αυθαίρετα τους επόμενους μήνες», σημείωσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι ήδη έχει αποστείλει «πριν από ένα μήνα περίπου σχετική επιστολή στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις».

«Σε αυτά τα ζητήματα δε θα κάνουμε εκπτώσεις. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για αυθαίρετα σε δάση, σε αιγιαλούς και σε παραλίες. Δε θα συμβιβαστούμε με την αυθαιρεσία σε αυτό το ζήτημα. Είναι θέμα νομιμότητας, είναι θέμα ποιότητας ζωής», υπογράμμισε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πηγή: neakriti

Μπουλντοζα αυθαιρετα
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση minoan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση anek
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap