Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πότε τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Την περίοδο που χιλιάδες κόσμος γεμίζει τις παραλίες της Κρήτης και αμέρητοι τουρίστες αναμέντονται μέσα στον Ιούνιο, ορισμένοι τομληροί επιλέγουν να μην απολαύσουν ακόμη τις μοναδικές θάλασσες του νησιού αλλά να συνεχίζουν το αγαπημένο τους χόμπι, την ορειβασία.

Μέχρι και σήμερα τα χιόνια κρατάνε στα ορεινά του νησιού και οι κορυφές στα Λευκά Όρη αποτελούν τον ιδανικό προορισμό μιας και η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη ενώ το τοπίο άκρως εντυπωσιακό.

Παρά τον άκρως καλακαρινό καιρό, δυο φίλοι και ικανοί ορειβάτες άφησαν τις παραλίες και ξεκίνησαν αρχές Ιουνίου για να απολαύσουν τα τελευταία χόνια που έχουν απομείνει από τον Χειμώνα. Ξεκινώντας από το Κακοπέρατο Θερισού ανέβηκαν στην κορυφή Ξυλάρη στα 1796 μέτρα και στη συνέχεια “πάτησαν” σε 4 ακόμη κορυφές με συντροφιά τα δύο τους αγαπημένα σκυλιά που φάνηκε να έχουν το ίδιο πείσμα και ενέργεια.

Η καλοκαιρινή περιπέτεια με φόντο τα χιονισμένα Λευκά Όρη είχε αποκορύφωμα την ανάβαση μέχρι την εντυπωσιακή κορυφή Βενιζέλος στα 2070 μέτρα από όπου η θέα κόβει την ανάσα! Όσο για την κατάβαση, είναι γνωστό πως θέλει μεγάλη προσοχή στα απομεινάρια της χιονοστιβάδας μέχρι και την πηγή Καψεκά.

Παρά τις δυσκολίες, είναι μια ορειβατική διαδρομή η οποία αποζημιώνει κάθε τολμηρό που αγαπάει τα βουνά και τις χιονισμένες κορυφές!

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσαν στο youtube και μας μεταφέρει νοερά στα Λευκά Όρη:

 

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap