Βρειτε μας στα Social Media
 

ΛΑΣΙΘΙ

Η κρητική παραλία με τα κρυστάλλινα νερά που δεν «ακουμπά» ο άνεμος! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

cretanbeaches


411 Shares

Ήσυχη, απάνεμη, με καθαρά νερά η παραλία της Αμμουδάρας στο Λασίθι ικανοποιεί όλα τα γούστα. Ο οικισμός της Αμμουδάρας βρίσκεται 6 χλμ ανατολικά του Αγίου Νικολάου, στον παλιό δρόμο που συνέδεε τον Άγιο Νικόλαο με τη Σητεία και την Ιεράπετρα, και ανήκει στην κοινότητα Κριτσάς.

Μπροστά στον παραλιακό οικισμό υπάρχει όμορφη αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά, ενώ χαρακτηριστικό της βλάστησης είναι οι ψηλοί σκίνοι δίπλα στην παραλία. Είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς έχει ανατολικό προσανατολισμό και προστατεύεται από τους βορειοδυτικούς ανέμους. Η θερμοκρασία της θάλασσας σε κάποια σημεία είναι χαμηλή, λόγω υποθαλάσσιων πηγών γλυκού νερού.

Επειδή η παραλία είναι σχετικά μικρή και μπορεί να σας φανεί γεμάτη κόσμο, μπορείτε να επισκεφτείτε τη μεγαλύτερη παραλία του Αλμυρού, όπου το αίσθημα της πολυκοσμίας γίνεται λιγότερο αισθητό.

Η περιοχή της Αμμουδάρας πάντως έχει αναπτυχθεί τουριστικά με ξενοδοχεία, δωμάτια, ταβέρνες και εστιατόρια. Πάνω από τη θάλασσα βρίσκεται ο γραφικός ναός του Προφήτη Ηλία.

Πηγή: cretanbeaches.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap