Βρειτε μας στα Social Media

ΛΑΣΙΘΙ

Χαμός στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου – Πιάστηκαν στα χέρια εργαζόμενοι και διοίκηση | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Νοσοκομείο Αγίου Νικολάο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιστατικό έντασης σημειώθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σήμερα Δευτέρα (19/2) μεταξύ εργαζόμενων και διοίκησης με την αστυνομία να επεμβαίνει, σύμφωνα με τον ιστότοπο fonien.gr.

Ειδικότερα, κάθε όριο ξεπέρασε η διαφωνία μελών της επιτροπής αγώνα και φίλων του νοσοκομείου Ιεράπετρας με τον διοικητή των διασυνδεμένων νοσοκομείων του νομού Λασιθίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της επιτροπής αγώνα του νοσοκομείου Ιεράπετρας και του συλλόγου φίλων του νοσοκομείου μπήκαν στην αίθουσα που συνεδρίαζε το Δ.Σ. των διασυνδεμένων νοσοκομείων απαιτώντας από τον Μανώλη Ανδρεαδάκη να πάρει πίσω το εντέλλεσθε στον αναισθησιολόγο που υπηρετεί στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας κ. Αντωνάκη.

Η συζήτηση ακολούθησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του νοσοκομείου ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να καθίσουν, έγινε ανταλλαγή απόψεων η οποία έφτασε σε κάποιο σημείο σε αδιέξοδο ακόμα και μετά από προσπάθεια του διευθυντή της επιστημονικής επιτροπής του ΓΝΑΝ Θόδωρου Κατάσου.

Piastikan sta xeria

Τα μέλη της επιτροπής αγώνα Ιεράπετρας είπαν ξεκάθαρα στον κύριο ανδρεαδάκη ότι δεν θα φύγει από την αίθουσα εάν δεν πάρει πίσω το εντέλεσθε ο ίδιος επέμενε σε αυτό λέγοντας ότι ακόμα και ο υπουργός να του το ζητήσει δεν θα το πάρει πίσω και αποσπάθησε να βγει από την αίθουσα λέγοντας ότι αν δεν τον αφήσουν θα καλέσει την αστυνομία κάτι που έγινε

Δήλωση από την Μαρία Κτιστάκη και πλάνα

Πριν φτάσει για αστυνομία στο χώρο ο κύριος Ανδρεαδάκης προσπάθησε να βγει από την αίθουσα όμως οι εκπρόσωποι από την Ιεράπετρα το απέτρεψαν βάζοντας τα κορμιά τους μπροστά στην πόρτα.

Εκεί υπήρξε σωματική επαφή ειπώθηκαν ύβρις και από τους δύο μεριές με τον κύριο Ανδρεαδάκη σε κάποιο σημείο όπου ένας κύριος το έπιασε και ζήτησε να πάει προς τα πίσω άπλωσε το χέρι του και έπιασε από τα μαλλιά ένα μέλος της επιτροπής αγώνα από την Ιεράπετρα.

Το περιστατικό άμεσα σταμάτησε από τους πιο ψύχραιμους στην αίθουσα ενώ ήδη είχα φτάσει άντρες από την αστυνομία οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις από όλες τις πλευρές

Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν δεν έκανε καμία μεριά μήνυση στην άλλη εκείνη τη στιγμή, με τους εκπροσώπους από την Ιεράπετρα να δηλώνουν κάθετα ότι δεν θα προβούν σε καμία τέτοια ενέργεια “δεν ήρθαμε εδώ ούτε για να κάνουμε μηνύσεις ούτε για να μας χωρίσει η αστυνομία είπαν” τόνισαν.

Από τη μεριά του ο Mανώλης Aνδρεαδάκης στη δική του δήλωση ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια είναι συγκεκριμένα και καλό θα είναι όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν όλοι να τα έχουν όλα το νοσοκομείο στο νομό να σε θείου είναι ένα αυτό Διαλυνάκειο νοσοκομείο ο κέντρο υγείας νεάπολης και τα υπόλοιπα τρία νοσοκομεία Αγίου Νικολάου Ιεράπετρας και Σητείας είναι διασυνδεμένα νοσοκομεία.

Δήλωση το διοικητή Μανόλη Ανδρεαδάκη και πλάνα:

Δήλωση και πλάνα από την γραμματέα του συλλόγου των φίλων του νοσοκομείου Ιεράπετρας Πόπη Δασκαλάκη:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ