Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Τέλος στην καύση κλαδιών φέρνει απόφαση – Έρχονται πρόστιμα στους παραβάτες

Δημοσιεύτηκε

στις

καύση κλαδιών στην αντιπυρική περίοδο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκινά νωρίτερα, και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, η νέα αντιπυρική περίοδος στην Κρήτημε απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγου Γεώργιου Τσικαλά, και μετά από εισήγηση των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νησιού.

Επιβεβαιώνονται με τον τρόπο αυτό οι πληροφορίες, που έφεραν την αντιπυρική περίοδο στο νησί να ξεκινά νωρίτερα από την 1η Μαϊου, εξαιτίας της ανομβρίας και των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, που ευνοούν την εκδήλωση και εξάπλωση πυρκαγιών.

Η απόφαση του κ. Τσικαλά αναφέρει:

“Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Υποστράτηγο Γεώργιο Τσικαλά, απόφαση για την έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης χρήσης πυρός από 15/4/2024 στις εκτάσεις που αναφέρονται στο πεδίο εφαρμογής της 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης για τις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης”.

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα 15 Απριλίου έως και τις 31 Οκτωβρίου, απαγορεύεται κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο, όπως η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών και άλλες, που μπορούν να προκαλέσουν φωτιά.

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ