Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Απίστευτο! Κρητικός πολιτικός ταξίδεψε στο πορτ-μπαγκάζ του ΚΤΕΛ!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιλαμβανόμαστε πώς ήδη από τον τίτλο θα έχει μπει σε σκέψεις αναφορικά με τη συγκεκριμένη είδηση. Είτε θα σκέφτεσαι ότι είναι κάποιο αστειάκι και ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, είτε ότι μάλλον ο Κρητικός πολιτευτής και πρωταγωνιστής της ιστορίας μας τρελάθηκε.

Τίποτα από τα δύο όμως δεν ισχύει. Όπως αποκάλυψε στο ραδιόφωνο το «Ράδιο Κρήτη» τα πράγματα έγιναν τελείως τυχαία. Μια ομάδα ανθρώπων που βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς ετοιμαζόταν από το κέντρο της πόλης να μεταφερθεί σε συνεδριακό κέντρο στην Ελευσίνα, όπως είθισται χρειάστηκε να τοποθετήσει τις αποσκευές της στο πορτ-μπαγκάζ του ΚΤΕΛ.

Πώς την έπαθε ο Κρητικός πολιτικός;

Κάπου εκεί είναι που έγινε το… μπέρδεμα. Ο γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου μάλλον έσκυψε λίγο περισσότερο για να βάλει τη βαλίτσα του, ο οδηγός λογικά δεν τον είδε, έκλεισε το πορτ-μπαγκάζ και έβαλε μπρος το λεωφορείο.

Τελικά, μονάχα ο θόρυβος -οι φωνές που έβγαζε δηλαδή ο άτυχος άντρας- τον έσωσαν! Καθώς όλο και δυνάμωνε ο θόρυβος αυτός, κάποια στιγμή ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει και να αντικρίσει έντρομος ότι είχε κλείσει έναν άνθρωπο στο πορτ-μπαγκάζ.

Εκείνο όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη αίσθηση είναι, πάντα με βάση τις διαδόσεις, πώς ο άνθρωπος που ταξίδευε μαζί του δεν αναζήτησε τον Κρητικό πολιτικό ποτέ, ούτε αναρωτήθηκε γιατί έλειπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ