Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΡΉΤΗ

Καταγγελία: «Στην Κρήτη γίνονται γλέντια με 1.000-1.500 άτομα»

Δημοσιεύτηκε

στις

γλέντι
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
1.7K Shares

Επαναλαμβάνονται οι πολυπληθείς κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κρήτη εν μέσω καλοκαιριού αλλά και έξαρσης των κρουσμάτων, και ενώ είναι προ των πυλών νέα μέτρα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι τα πολυπληθή γλέντια στο νησί δεν σταμάτησαν ποτέ, παρά τις απαγορεύσεις και τα αυστηρά πρόστιμα. Και γίνονται τα “στραβά μάτια” από τις Αρχές, σε μία συνήθεια που συνεχίζεται …σαν να είναι 2019!

Το θέμα ανέδειξε η εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη στο Ράδιο Κρήτη, όπου ο επιχειρηματίας της εστίασης Θοδωρής Καλαθάκης κατήγγειλε ότι σχεδιάζονται κοινωνικές εκδηλώσεις σε χωριά, της τάξης των 1.000 και 1.500 ατόμων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την διασπορά της άκρως μεταδοτικής μετάλλαξης Δελτα!

Ο κ. Καλαθάκης υπογράμμισε ότι στα καταστήματα που φιλοξενούν κοινωνικές εκδηλώσεις, τα μέτρα προστασίας είναι αυστηρά, όπως ακριβώς τα επιβάλλουν τα πρωτόκολλα, κάτι που δεν ισχύει σε μια υπαίθρια εκδήλωση που δεν επιτηρείται από κανέναν, και οι αγκαλιές, τα φιλιά και οι χοροί… δίνουν και παίρνουν.

“Με αυτά που λέω κάνω κακό στη δουλειά μου, αλλά το προτιμώ από το να καταστραφεί η Κρήτη και όλη η χώρα”, είπε ο επιχειρηματίας, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου, ότι αν δεν μπει κάποιο φρένο, ο Αύγουστος θα είναι πολύ κακός από όλες τις απόψεις.

Πηγή: ekriti

γλέντι
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap