Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Καρκινοπαθής περιμένει βιοψία από το ΠΑΓΝΗ εδώ και 2,5 μήνες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αγωνία χτυπά «κόκκινο» για τους καρκινοπαθείς στην Κρήτη και για τους συμπολίτες μας, που περιμένουν πώς και πώς να πάρουν τα αποτελέσματα βιοψιών για τις εξετάσεις στις οποίες έχουν υποβληθεί αλλά δε βλέπουν «φως» στην άκρη του… τούνελ.

Και μάλιστα δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για εξετάσεις που θα καθορίσουν τη μετέπειτα ζωή τους.

Οι εποχές που ζούμε είναι παράξενες και η οικονομική στενότητα δεδομένη για τα περισσότερα νοικοκυριά.

Η αδυναμία προσέγγισης ιδιωτικών ιατρείων αλλά κυρίως το κλίμα εμπιστοσύνης προς το δημόσιο σύστημα υγείας, που καλλιεργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, οδηγεί τους περισσότερους στα δημόσια νοσοκομεία.

Είναι απολύτως κατανοητό ότι υπάρχουν ελλείψεις και το ΕΣΥ λειτουργεί, τις περισσότερες φορές, με το φιλότιμο των εργαζομένων. Όμως, πρέπει να υπάρχει και λίγη ανθρωπιά…

Μετά από δυόμιση μήνες όπως μαθαίνουμε, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό, συμπολίτες μας να μην έχουν λάβει τα αποτελέσματα της βιοψίας τους από το ΠΑΓΝΗ, με το φόβο για το “αύριο” να τους κυριεύει.

Όπως στην περίπτωση 37χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Ηράκλειο, που από τον Οκτώβριο του 2023 έχει κάνει εξέταση και περιμένει εναγωνίως το αποτέλεσμα της βιοψίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει την παραμικρή απάντηση για την κατάστασή της.

Η ίδια επικοινώνησε με το Cretaliveζητώντας βοήθεια για να έχει μία ενημέρωση…Σε απόγνωση και φοβισμένη για το αποτέλεσμα.

Όπως δηλαδή οι περισσότεροι ασθενείς που δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν από τη μία μέρα στην άλλη και ζουν καθημερινά με τον φόβο και την αγωνία.

Κι όλα αυτά στην τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, όπου ουσιαστικά υπάρχει ένα νοσοκομείο, το ΠΑΓΝΗ – καθώς το Βενιζέλειο βρίσκεται υπό διάλυση – και οι πολίτες δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ