Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Τραγική ειρωνεία στο Ηράκλειο: Ο 17χρονος τράκαρε στο εκκλησάκι που στήθηκε για τον 22χρονο ξάδερφό του!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Όλα θα πάνε καλά! Θα γυρίσουμε στο σπίτι μας”! Οι γονείς του 17χρονου Γιώργου Παρασύρη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, βρίσκονται νύχτα και μέρα έξω από τη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Δύο νέοι άνθρωποι που πιστεύουν στο Θεό και εύχονται όλο αυτό σύντομα να είναι μία κακή ανάμνηση.

“Θα πάνε όλα καλά” επαναλαμβάνει με έμφαση η μητέρα, όσο κρατά σφιχτά στο χέρι ένα κομποσχοίνι και ένα εικονισματάκι. Αυτές τις δύσκολες ώρες και όσο προσεύχονται στο Θεό για το παλικάρι τους, νιώθουν την ανάγκη να επικοινωνήσουν σε όλους ότι επιτέλους οι αρμόδιοι θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και να αποκαταστήσουν το τμήμα της ασφάλτου, όπου σημειώθηκε το τροχαίο στο οποίο μέχρι σήμερα έχουν γίνει αλλεπάλληλα σοβαρά τροχαία και έχουν σκοτωθεί άνθρωποι.

“Αυτό το βαθούλωμα που κάνει ο δρόμος είναι μεγάλη παγίδα. Έχουν σκοτωθεί άνθρωποι. Πριν από 7,5 χρόνια ο ανιψιός μας έχασε τη ζωή του στο ίδιο σημείο. Μόλις 22 ετών παιδί. Το εικονοστάσιο στέκει ακόμα εκεί. Είναι ακριβώς στο ύψος γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ. Από Γιόφυρο προς παραλιακή, μετά από μία “γλυκιά” στροφή. Σε ξεγελάει ο δρόμος, τρέχεις και ξαφνικά πέφτει το όχημα στο βαθούλωμα και χάνεις τον έλεγχο.  Δεν είναι όλοι οι οδηγοί πολύπειροι. Υπάρχουν και νέα παιδιά που είναι πιο ορμητικά στην οδήγηση τους. Ο δρόμος έχει κακοτεχνία και έπρεπε να έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι εσείς οι δημοσιογράφοι, εκεί να βοηθήσετε. Να αναδείξετε το πρόβλημα ώστε να “ξυπνήσουν” πια οι αρμόδιες υπηρεσίες”.

τροχαίο παραλιακή Ηράκλειο

Και οι δύο γονείς νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για την τεράστια αγκάλια που έχουν ανοίξει γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμοι, καθαρίστριες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Όπως λένε χαρακτηριστικά, η συμπαράσταση, η στήριξη, η ενθάρρυνση είναι συγκινητική. Μάλιστα, με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις στο πολύπαθο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο πατέρας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα: “Είναι ντροπή αυτό που γίνεται με το Βενιζέλειο. Με αυτά που κάνουν,προσπαθούν να το διαλύσουν. Το δικό μου το παιδί δεν σκοτώθηκε, τραυματίστηκε και έχει την ευκαιρία νοσηλευόμενο να παλέψει για τη ζωή του. Παλεύει για τη ζωή του, παλεύουν και οι γιατροί. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Αδιαπραγμάτευτο. Ας το βάλουν λοιπόν καλά όλοι στο μυαλό τους”.    

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ