Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το επικίνδυνο δέντρο που πρέπει να κοπεί… χτες! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το επιβεβαιώνει και ο φωτογραφικός φακός που δείχνει τη διάβρωση που έχει υποστεί στο εσωτερικό του.

Γράφαμε χθες για το πόσο επικίνδυνο και ανάλογων προβλημάτων και παλαιότητας με το επίμαχο φονικό δέντρο της Λ. Δημοκρατίας, είναι εκείνο που βρίσκεται μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και δεν έχουμε άδικο.

Και το πόσο γέρικο και με ξερά κλαδιά είναι, το επιβεβαιώνει ο φωτογραφικός φακός που δείχνει τη διάβρωση που έχει υποστεί στο εσωτερικό του.

Όμως όπως μας διευκρινίζει και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στελιος Βοργιάς, το πλέον επικίνδυνο είναι εκείνο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, στο πλάι του 3ου Λυκείου Ηρακλείου, αφού κάποια κλαδιά του αναπτύσσονται εντός του αύλειου χώρου του σχολείου κι αν σπάσει ή εκριζωθεί  δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι μπορεί να συμβεί!

Μάλιστα λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν ο πρόεδρος  του  ΕΚΗ με έγγραφο του προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ζητούσε περαιτέρω έλεγχο και προφανώς μέτρα για να μη συμβεί παρόμοιο περιστατικό. Έλεγχος όπως πληροφορούμε έγινε, αλλά πέραν τούτου ουδέν και ο χειμώνας και οι άνεμοι καιροφυλακτούν, ε, ας δεήσει κάποιος να το κόψει ή μα παρέμβει τέλος πάντων γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει!

έγγραφο

πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ