Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σοκ στον Κρουσώνα: Έσκισαν τα λάστιχα του παπά και του προέδρου του χωριού

Δημοσιεύτηκε

στις

περιπολικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πίστευε στα μάτια του ο εφημέριος του Κρουσώνα του δήμου Μαλεβιζίου σήμερα το πρωί όταν βγήκε από το σπίτι του και βρήκε το αγροτικό του αυτοκίνητο να είναι με τα τέσσερα λάστιχα του σκισμένα και μάλιστα όπως ο ίδιος διαπίστωσε με μαχαίρι!

Αγαπητός και χωρίς να έχει προβλήματα με κάποιον από τους συγχωριανούς του, ο παπάς δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί τον επέλεξαν ως στόχο προκαλώντας του μια τέτοια δολιοφθορά.

Λίγη ώρα αργότερα, σκισμένα κατά τον ίδιο τρόπο, βρήκε τα λάστιχα του οχήματός του και ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ο οποίος εξελέγη πρόεδρος στην Τ.Κ. Κρουσώνα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι και οι δύο έκαναν σχετική καταγγελία για τις φθορές στις αστυνομικές αρχές, επισημαίνοντας πάντως ότι δεν έχουν καμία υπόνοια για τον/τους δράστη ή δράστες.

Στη μικρή κοινωνία του χωριού επικρατεί αναστάτωση καθώς αναζητούνται τα κίνητρα πίσω από τη δολιοφθορά, που δεν έχει προηγούμενο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα!

Τα δύο περιστατικά πάντως εξετάζονται από την Αστυνομία σαν ενδεχομένως σχετιζόμενα, καθώς και τα δύο πρόσωπα συνδέονταν με την υποψηφιότητα του Μενέλαου Μποκέα στις τελευταίες εκλογές.

Ανακοίνωση της παράταξης “Συνεργασία Ευθύνης” 

Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση δημοσιοποίησε η παράταξη “Συνεργασία Ευθύνης” στην οποία και αναφέρει:

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση με μαχαίρι στα λάστιχα των αυτοκινήτων δύο συγχωριανών μας, του πατέρα Δημήτριου Μερονιάνακη και του κ. Κωνσταντίνου Πιτσικάκη. Τέτοιες ενέργειες από την παράταξη μας, είναι απαγορευτικές, κατακριτέες και μας βρίσκουν απέναντι. Σε καμία περίπτωση δεν συμβάλουν στην επίλυση και στην αντιμετώπιση προβλημάτων”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ