Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Πετάει» η κρουαζιέρα στο Ηράκλειο: Καθημερινές σχεδόν οι αφίξεις στο λιμάνι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοδική και δυναμική η ανάπτυξη της κρουαζιέρας με τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς και όχι μόνο, να επιλέγουν το Λιμάνι του Ηρακλείου για την πραγματοποίηση home porting (Επανεκκίνηση και ολοκλήρωση της κρουαζιέρας από το ίδιο λιμάνι).

Σχεδόν καθημερινά κάνουν έντονη την παρουσία τους πολυτελή κρουαζιερόπλοια στο Λιμάνι Ηρακλείου, σηματοδοτώντας την έκρηξη της ανοδικής εξέλιξης της κρουαζιέρας και επιβεβαιώνοντας την σημαντικότητα της στη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης τόσο για την τοπική κοινωνία όσο και για την εθνική οικονομία.

Αλλα δύο πολυτελή Κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν για πρώτη φορά στο Λιμάνι Ηρακλείου την Δευτέρα 8 Απριλίου και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024 το Κρουαζιερόπλοιο Viking Mars με 870 επιβάτες και το Island Princess με 1.789 επιβάτες κυρίως Αμερικάνους και στα δύο πλοία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, μετέβη και στα δύο κρουαζιερόπλοια συνοδευόμενος από τον Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου κ. Νικόλαο Τσομπάνη από τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Παττακό και την Υπεύθυνη του Τομέα Κρουαζιέρας του ΟΛΗ κ. Κυριακή Καμπανά, όπου έγινε το καλωσόρισμα και η καθιερωμένη ανταλλαγή πλακετών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης κατά την επίσκεψή του την Δευτέρα 8 Απριλίου στο Κρουαζιερόπλοιο Viking Mars τον υποδέχθηκε ο Νορβηγός Καπετάνιος Knutsen Atle Haakon όπου τον ενημέρωσε ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο προσεγγίζει πρώτη φορά το Ηράκλειο προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά με επόμενο προορισμό το Λιμάνι της Ρόδου. Την Τρίτη ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης επισκέφτηκε το κρουαζιερόπλοιο Island Princess όπου συναντήθηκε με τον Αγγλο καπετάνιο του πλοίου κ. Slight Jason Paul όπου ανέφερε ότι το κρουαζιερόπλοιο προσεγγίζει πρώτη φορά το Λιμάνι του Ηρακλείου προερχόμενο από Κουσάντασι Τουρκίας με προορισμό το Γιβραλτάρ.

Και στις δύο επισκέψεις ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης, τόνισε την σημαντικότητα της Κρουαζιέρας στο Λιμάνι Ηρακλείου, αναφέροντας ότι η ανοδική αύξηση της κρουαζιέρας όπως φαίνεται με τα έως τώρα στοιχεία για το 2024 μας γεμίζει με αισιοδοξία αλλά αυτό είναι το επιστέγασμα επίπονης προσπάθειας και αρκετών βελτιώσεων ώστε να μπορεί σήμερα το Λιμάνι του Ηρακλείου να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των εταιρειών κρουαζιέρας. Με σωστή οργάνωση και αποτελεσµατικές στρατηγικές προώθησης, καθώς επίσης µε συνεργασία, δουλειά, επιµονή, υποµονή και προπάντων καλή θέληση και θετική στάση, το Λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί σήμερα ένα σταθερό δυναµικό προορισµό κρουαζιέρας. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι «Πετάει» η Κρουαζιέρα στο Ηράκλειο με τα κρουαζιερόπλοια να προσεγγίζουν από τον Ιανουάριο του 2024 το Λιμάνι του Ηρακλείου σηματοδοτώντας την επέκταση της επισκεψιμότητάς τους σχεδόν όλο τον χρόνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ