Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Κρητικός που έφτιαξε πυρηνικό καταφύγιο για… το τέλος του κόσμου!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο ένας από τους Έλληνες preppers που ετοιμάζονται με δράσεις και ατομικές πρωτοβουλίες να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανή καταστροφή

Την κοινότητα των Ελλήνων preppers παρουσίασε στην εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ, οι οποίοι προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πιθανή μεγάλη καταστροφή και να μπορέσουν να επιβιώσουν από αυτήν.

Ανάμεσα στην ομάδα αυτή βρίσκεται και ένας Κρητικός, ο οποίο έχει μετατρέψει το σπίτι του λίγο έξω από το Ηράκλειο σε θωρακισμένο φρούριο και το υπόγειο του σε πυρηνικό καταφύγιο.

Το σπίτι του, όπως λέει ο ίδιος, είναι έτοιμο για οποιαδήποτε καταστροφή.

«Εδώ και 30 χρόνια το σπίτι μου είναι αυτόνομo ενεργειακά. Ο κόσμος το ξέρει ότι είμαι έτοιμος γιατί το δημοσιεύω κατά καιρούς, απλά το θεωρούν ακραίο. Είναι καλό να προετοιμάζεσαι για κάτι, ακόμα και αν δεν συμβεί. Είμαι έτοιμος για μια πυρηνική καταστροφή. Εχω προετοιμάσει όλο το σπίτι για αυτή τη δουλειά. Ιδίως το υπόγειο. Όταν επενδύονται εκατομμύρια σε κάποια όπλα, θα τα χρησιμοποιήσουν».

Ο Κρητικός εφευρέτης έχει θωρακίσει με σίδηρο το σπίτι του. «Αντέχει ακόμα και σε πύραυλο», όπως λέει και προσθέτει: «Αν τα φτιάξεις όλα με τα χέρια σου δεν κοστίζουν. Όλα είναι θωρακισμένα, δεν περνάει και ακτινοβολία εντός του σπιτιού».
Δείχνει έπειτα το καταφύγιο που έχει δημιουργήσει στο οποίο όπως είπε μπορεί να ζήσει μέχρι και δύο χρόνια. Εκτός από φαγητά, στο υπόγειο υπάρχουν φάρμακα, γάζες, κουβέρτες, αλλά και… καραμπίνα με πολλά φυσίγγια αποθηκευμένα. «Κάτι το σημαντικό είναι επίσης ένας μετρητής ακτινοβολίας για να ξέρεις πότε θα βγεις έξω».
Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ