Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο δρόμος του τρόμου – Συνδέει Αλάγνι, Πατσίδερο και Ζήντα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η διαδρομή του τρόμου στην ενδοχώρα του Ηρακλείου – Ο δρόμος που έχει αφεθεί στην… τύχη του εδώ και 40 χρόνια

Δρόμος «κίνδυνος – θάνατος» συνδέει χωριά της ενδοχώρας και οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφορα. Πολλές οι υποσχέσεις αλλά από έργα τίποτα!

Ειδικότερα, τον σταυρό τους… κάνουν οι οδηγοί, πριν επιχειρήσουν να διασχίσουν με τα οχήματά τους τον δρόμο που συνδέει τα τρία χωριά του νομού Ηρακλείου, Αλάγνι, Πατσίδερος και Ζήντα.

Ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε πριν από σαράντα χρόνια και από τότε έχει αφεθεί στην τύχη του με τους οδηγούς ωστόσο που τον διασχίζουν να θέτουν τους εαυτούς τους, καθώς και τους επιβάτες των οχημάτων τους, σε μεγάλο κίνδυνο.

Πιο αναλυτικά, ο δρόμος είναι χωρίς άσφαλτο, απίστευτα στενός σε σημείο που δεν χωράει δύο οχήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον διασχίζει και σχολικό λεωφορείο το οποίο μεταφέρει τους μαθητές από τα γύρω χωριά στο Αρκαλοχώρι.

«προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε τους αρμόδιους εδώ και χρόνια»

Με την ελπίδα να προλάβουν το… κακό όπως χαρακτηριστικά είπε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, «προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε τους αρμόδιους εδώ και χρόνια», ωστόσο όπως φαίνεται οι αρμόδιοι δεν ακούν τις κραυγές αγωνίας τους. Ο δρόμος είναι τόσο στενός ώστε όπως καταγγέλλει ο κάτοικος «κάνουμε τον σταυρό μας μην έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση αυτοκίνητο».

Σε αυτή την κατάσταση είναι ο δρόμος εδώ και δέκα χρόνια, περίπου και ενώ έχει γίνει μία διάνοιξη πριν από πέντε χρόνια αυτή έμεινε… εκεί, χωρίς να πέσει μετά από αυτήν άσφαλτος και τώρα που έβαλαν κάποιο μηχάνημα για να τον καθαρίσουν, το μόνο που έγινε είναι να γεμίσει λάσπες και ο κίνδυνος να είναι μεγαλύτερος για τους οδηγούς.

«Αν γίνει ο μη γένοιτο κάποιο ατύχημα τι θα λέμε όλοι εμείς που δεν κάνουμε κάτι. Έκανα ότι μπορούσα και μόνο υποσχέσεις “έπαιρνα”»

«Αν γίνει ο μη γένοιτο κάποιο ατύχημα τι θα λέμε όλοι εμείς που δεν κάνουμε κάτι», αναφέρει ο κάτοικος της περιοχής με φωνή γεμάτη αγωνία. «Έκανα ότι μπορούσα και μόνο υποσχέσεις “έπαιρνα”», όπως τονίζει.

Το πρώτο τρίμηνο του 2023 μάλιστα, θα έπιαναν δουλειά τα συνεργεία για να ασφαλτοστρωθεί το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που εξέλαβαν οι κάτοικοι από τους αρμόδιους της Περιφέρειας. Ακόμα ωστόσο ο δρόμος είναι στην ίδια άθλια κατάσταση.

«Ο δρόμος αυτός έχει καταστραφεί εντελώς είναι στην πραγματικότητα χωρίς άσφαλτο και γενικότερα δεν μπορείς να οδηγήσεις χωρίς να κινδυνεύεις εσύ όπως και οι συνεπιβάτες σου», μας αναφέρει.

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται στα βίντεο που εξασφάλισε το neakriti:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ