Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα: Μεσίτης στην Κρήτη έβαλε πωλητήριο σε πασίγνωστο εστιατόριο χωρίς να το ξέρουν οι ιδιοκτήτες!

Δημοσιεύτηκε

στις

ταβερνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίστευτη κατάσταση βίωσαν οι ιδιοκτήτες επιχείρησης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Μεσίτης «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα αγγελία σύμφωνα με την οποία είχαν βάλει… πωλητήριο στο κατάστημα εστίασης που διατηρούσαν, ένα από τα γνωστότερα που λειτουργούν στην καρδιά της πόλης τα τελευταία 14 χρόνια!

Οι ιδιοκτήτες άρχισαν να δέχονται τηλέφωνα από φίλους και πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι προσπαθούσαν να κατανοήσουν το λόγο για τον οποίο μια τόσο επιτυχημένη επιχείρηση έβαλε πωλητήριο.

Μάλιστα η τιμή που ζητούσε ο υποτιθέμενος πωλητής έφτανε τις 100.000 ευρώ, η οποία για το σημείο και την δυναμική της επιχείρησης χαρακτηρίζεται εξαιρετικά χαμηλή έως εξευτελιστική.

Η ανάρτηση:

Μετά το πρώτο σοκ, όταν αντίκρισαν την αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα, οι ιδιοκτήτες άρχισαν να ψάχνουν τι είχε συμβεί, ενώ κινήθηκαν άμεσα και νομικά.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο υποτιθέμενος «πωλητής» χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη αγγελία ως δόλωμα για να προσελκύσει πελάτες και να προωθήσει προς πώληση άλλες επιχειρήσεις που πράγματι είχε στη διάθεση του.

Πηγή: creta24

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ