Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Mεσαρά: Ακόμα δεν άνοιξε και έκαναν… διάρρηξη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτο κι όμως αληθινό (και θλιβερό): Δεν πρόλαβε να ανάψει καλά-καλά τα φώτα του το Χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε, από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, στην Πλατεία Τυμπακίου Δήμου Φαιστού, και έγινε στόχος διάρρηξης!

Όπως αναφέρουν, χωρίς να κρύβουν την απογοήτευση τους, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου:

«Το βράδυ [μετά την έναρξη του χωριού] έχοντας κλείσει όλα τα σπιτάκια σημειώθηκε ένα περιστατικό που μας απογοήτευσε ιδιαίτερα. Μια ομάδα ανηλίκων προσπάθησε να εισβάλλει σε ένα από τα σπιτάκια κάνοντας ζημιές. Επειδή για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης έχουν δουλέψει πάρα πολλοί άνθρωποι θα ήταν καλό όλοι να σεβόμαστε τους γύρω μας και τη προσπάθεια αυτή. Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας και αντίστοιχης ενέργειας. Σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού θα λάβουμε πιο δραστικά μέτρα».

Η «Πλατεία των Ευχών», όπως ονομάστηκε η πλατεία Τυμπακίου για τις γιορτές, “εγκαινιάστηκε” το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και το ίδιο βράδυ οι διοργανωτές… πήραν την ψυχρολουσία της επίσκεψης διαρρηκτών.

Μετά το πρώτο σοκ για το απίστευτο συμβάν τα μέλη του Συλλόγου έχουν ήδη αφήσει πίσω τους το γεγονός, προσκαλώντας όλο τον κόσμο να επισκεφτεί το γιορτινό χωριό που θα λειτουργήσει, με πλήθος εκδηλώσεων, μέχρι τέλος του χρόνου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ