ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κρήτη: «Πουλούσαν» ξεδιάντροπα έρωτα μέρα-μεσημέρι κοντά σε νηπιαγωγείο!
Σε …Συγγρού είχαν μετατρέψει καιρό τώρα τον υπαίθριο χώρο πέριξ γνωστού σούπερ-μάρκετ στην περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου τρεις νεαρές Βουλγάρες, οι οποίες εκμεταλλευόμενες ακριβώς το πήγαινε-έλα πελατών στο κατάστημα, προσπαθούσαν να «αλιεύσουν» τους δικούς τους πελάτες, παρέχοντας υπηρεσίες σεξ, ακόμα και μέρα-μεσημέρι.
Μάλιστα, οι νεαρές Βουλγάρες, ηλικίας από 24 έως 34 ετών, φέρεται, με βάση μαρτυρίες, να σταματούσαν στην ψύχρα διερχόμενους, προσκαλώντας τους ευθέως και ευθαρσώς με άσεμνες χειρονομίες, να τις ακολουθήσουν, άλλοτε πάλι άφηναν υπονοούμενα.
Πληροφορίες από cretalive, αναφέρουν ότι από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου και οι τρεις έχουν προσαχθεί δεκάδες φορές, όμως αυτή τη φορά η όλη διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα καθώς υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας που κατήγγειλε συγκεκριμένες συμπεριφορές και καταστάσεις ανάρμοστου περιεχομένου και όλα αυτά σε …απόσταση-αναπνοής από νηπιαγωγείο της περιοχής.
Σε βάρος των τριών νεαρών γυναικών έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης με την αυτόφωρη διαδικασία.

-
XANIA3 ημέρες πριν
Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: «Ήταν μια κακιά στιγμή» λέει ο πατέρας του 45χρονου
-
XANIA2 ημέρες πριν
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος Γιόχαν
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Ηράκλειο: Σφοδροί νοτιάδες εκτόξευσαν πινακίδα και τραυμάτισαν γυναίκα – Χειρουργείο για τη γυναίκα!
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ημέρες πριν
Το απίστευτο λάθος που ακύρωσε το πέναλτι-γκολ του Άλβαρες στο Champions League