Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: «Ο πετροπόλεμος από το σχολείο σκότωσε τον πατέρα μου»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια πολύ σοβαρή υπόθεση έχει τεθεί υπ’ όψιν των αστυνομικών αρχών από την οικογένεια Παπαδομιχελάκη στο Τυμπάκι αφού ο γιος και η χήρα του 79χρονου Γιώργου Παπαδομιχελάκη καταγγέλλουν ότι πέθανε από το στρες που του προκάλεσε η επίθεση με πέτρες μέσα από σχολείο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας το σχολείο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του γέροντα γεμίζει μετά το σχόλασμα από νεαρούς οι οποίοι «ταμπουρώνονται» μέσα και πετούν πέτρες σε περαστικούς ή σπίτια.

Ο 79χρονος βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του στην αυλόπορτα του σπιτιού ενώ πήγε να την κλειδώσει φοβούμενος τον πετροπόλεμο.

Χήρα Παπαδομιχελάκη Τυμπάκι

Η ηλικιωμένη σύζυγός του τον εντόπισε νεκρό και όπως είπε άρχισε να τον φιλάει για να ξυπνήσει όταν τον βρήκε πεσμένο στην αυλή.

Ο γιος του 79χρονου πιστεύει ότι ο πατέρας έπαθε κάποιο τραυματικό στρες από το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των επιθέσεων με πέτρες και έπαθε ανακοπή. Η ανακοπή είναι και η αιτία θανάτου όπως λέει ο ίδιος όμως εκτιμά ότι αυτό συνέβη από το άγχος που δημιουργήθηκε στον πατέρα του.

Ο γιος δηλώνει ότι θα δώσει αμοιβή σε όποιον έχει δει κάτι.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ