Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Καθηγητές και γονείς δίνουν αίμα για μαθητή που παλεύει για τη ζωή του

Δημοσιεύτηκε

στις

ανεκ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ελπίδα δε σβήνει όσο υπάρχουν άνθρωποι με ενσυναίσθηση. Ο 17χρονος Γιώργος δίνει τη μάχη του με μεγάλη γενναιότητα και έχει συμπαρασύρει στο πλευρό του τους καθηγητές του ΓΕΛ που φοιτά, του ΓΕΛ Γαζίου και τους γονείς των συμμαθητών του που από το πρωί δίνουν αίμα στο Βενιζέλειο για αυτόν. Το αυτοκινητιστικό ατύχημα τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου στην παραλιακή στο Ηράκλειο είχε πολύ σοβαρές συνέπειες για αυτόν και τον οδηγό. Ο Γιώργος από τότε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Οι καθηγητές του από το ΓΕΛ Γαζίου δεν δίστασαν να σταθούν στο πλευρό του και να δώσουν αίμα, στηρίζοντας τον αγώνα του μαθητή τους. Αυτή η ενέργεια αποδεικνύει πόσο ισχυρός μπορεί να είναι ο δεσμός μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών, πέρα από τις τάξεις των σχολικών αιθουσών.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι καθηγητές που έχουν ανταποκριθεί στην κλήση  ανθρωπιάς. Οι γονείς των συμμαθητών του Γιώργου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και από το πρωί δίνουν αίμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για να στηρίξουν αυτήν τη μάχη για τη ζωή. Η αλληλεγγύη τους είναι ένα παράδειγμα πραγματικής ανθρωπιάς και αγάπης προς τον Γιώργο και την οικογένειά του.

Δίπλα στον Γιώργο παραμένουν οι συμμαθητές του, οι φίλοι του, οι αδερφές και οι άλλοι συγγενείς του. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι συνθέτουν ένα δίχτυ αγάπης και υποστήριξης που περιβάλλει τον Γιώργο και τους γονείς του που αγωνιούν έξω από την πόρτα της Εντατικής.

Η δύναμη της αλληλεγγύης και η αξία της ανθρώπινης συμπαράστασης αποτελούν την πλέον αληθινή έκφραση της ανθρώπινης φύσης. Στο κέντρο αυτής της ανθρώπινης δυναμικής βρίσκεται η ιστορία του Γιώργου, ενός 17χρονου που αντιμετωπίζει μια ανυπέρβλητη πρόκληση. Η μάχη του για τη ζωή του έχει συγκινήσει και κινήσει εκατοντάδες ανθρώπους, αποδεικνύοντας πως η ανθρώπινη καρδιά μπορεί να αναδείξει την πιο σπουδαία πτυχή της σε δύσκολες στιγμές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ