Βρειτε μας στα Social Media
 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μπήκαν με λοστό για να κλέψουν πανάκριβα τάματα από εκκλησία

Δημοσιεύτηκε

στις

εκκλησία
φωτογραφία αρχείου/protothema


396 Shares

«Φτερά» έκαναν από το γραφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Ζαρό, αρκετά κοσμήματα αξίας, τα οποία είχαν πάει ως «τάμα» πιστοί από τη γύρω περιοχή και όχι μόνο!

Όπως αναφέρουν τα «Νέα της Πάνω Ρίζας», τα κοσμήματα βρισκόταν αποθηκευμένα στο γραφείο της εκκλησίας, το οποίο βρίσκεται εντός της αυλής της εκκλησίας, δίπλα ακριβώς από το Ναό.

Σύμφωνα με τον πατήρ Λέανδρο Σταματάκη, η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε κατά πάσα πιθανότητα τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ η πόρτα παραβιάστηκε με μεγάλο αντικείμενο, όπως για παράδειγμα, λοστό!

Όπως ανέφερε ο πατήρ Λέανδρος, η συγκεκριμένη κίνηση ξάφνιασε τόσο τον ίδιο όσο και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε, πρόκειται για τάματα πόνου, τα οποία κατά καιρούς οι πιστοί πήγαιναν στην εκκλησία.

Ήδη έχει γίνει κατάθεση στην αστυνομία, ενώ διερευνώνται κινήσεις από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στον Ναό.

Η ανησυχία είναι έκδηλη σε γείτονες και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι δεν περίμεναν με τίποτα την συγκεκριμένη κίνηση.

Στις φωτογραφίες του creta24 φαίνεται τόσο το κτήριο του εκκλησιαστικού γραφείου, όσο και το σημείο όπου έγινε η παραβίαση και έχει μπει προσωρινά, λουκέτο με αλυσίδα!

εκκλησία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap