Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κίνδυνοι του διαδικτύου και πώς οι γονείς μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόσκληση σε δωρεάν συνάντηση γονέων απευθύνει ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, στο πλαίσιο του έργου “SafeNet”, που υλοποιεί την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου.

 

Η συνάντηση αφορά στην ενημέρωση και συμβουλευτική γονέων για τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, το διαδίκτυο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από προβληματική χρήση, συμπεριφορές εθισμού και εξάρτησης, κακόβουλες ενέργειες, διαδικτυακό εκφοβισμό, κακοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μπορεί να προσβάλει και να εκθέσει τα παιδιά σε κίνδυνο.

Η συνάντηση, όπως είπε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη στο Ράδιο 98,4, αφορά στην ενημέρωση και συμβουλευτική γονέων για τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, το διαδίκτυο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να προστατέψουν τα παιδιά τους από προβληματική χρήση, συμπεριφορές εθισμού και εξάρτησης, κακόβουλες ενέργειες, διαδικτυακό εκφοβισμό, κακοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που μπορεί να προσβάλει και να εκθέσει τα παιδιά σε κίνδυνο. Δηλώσεις συμμετοχής εγγράφως στο email: counseling1@kakopoiisi.gr.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες δίνονται από την κ. Ελένη Γερακάκη, κοινωνική επιστήμονα-ειδική Ψυχικής Υγείας, στα τηλέφωνα 2810/242.121 και 6974/301.011.

neakriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ