Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσαρά – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

ΠΑΡΑΣΚΙΩ ΚΩΣΤΗΣ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκείνη έφτασε υπέρλαμπρη στο λευκό νυφικό της, ενώ ο γαμπρός φορώντας αθλητικό μπλουζάκι, της πρόσφερε την ανθοδέσμη και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα και αμέσως μετά ξεκίνησε το μυστήριο.

 

Εκατοντάδες κόσμου ήταν συγκεντρωμένοι και χειροκροτούσαν, ενώ το Παρασκιώ στο λευκό νυφικό δεν έδειχνε ότι ήταν μεγαλύτερη κατά σαράντα χρόνια από τον γαμπρό.

Έφτασε με όργανα στην Εκκλησία, ενώ φαίνεται ότι τήρησε και το έθιμο να τον στήσει, χωρίς να λείπουν και τα πειράγματα των φίλων.

Την γαμήλια τελετή κάλυψαν και τα αθηναϊκά κανάλια, καθώς το θέμα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού θεωρείται πολύ σπάνιο για τα δεδομένα της ελληνικής επαρχίας, ένας γάμος με παπά, κουμπάρο και νυφικό μεταξύ μίας 82χρονης και ενός 41χρονου.

Η διαφορά ηλικίας για τις διασημότητες δεν τυγχάνει τόσο σχολιασμού όσο έτυχε η ιστορία αγάπης της 82χρονης Παρασκιώς Λαμπρογιαννάκη και του Κωστή Χαλκιαδάκη, που γνωρίστηκαν σε ένα καφενείο στον Κρότο.

Και οι δύο ασκούν το κτηνοτροφικό επάγγελμα. Πληροφορίες πάντως θέλουν γυναίκες μεγάλης ηλικίας από όλη την Κρήτη να έχουν φτάσει ακόμη και με λεωφορεία στην περιοχή για να παρακολουθήσουν τον γάμο παίρνοντας κουφέτα και λίγη… τύχη από τύχη της Παρασκιώς.

Δεν αποκλείεται να είναι και γάμος για ρεκόρ Γκίνες «τηρουμένων των αναλογιών για την Ελλάδα», καθώς λίγες είναι οι περιπτώσεις που ο γαμπρός έχει ακριβώς τα μισά χρόνια από τη νύφη. Ποιο σύνηθες είναι το αντίθετο.

Δείτε το βίντεο από το ΔιαSOSτε τη Μεσαρά:

 

Γάμος 41χρονου με 82χρονη στην Κρήτη: Ο γαμπρός μοίρασε… σκλαβέρια αντί για δώρα στους καλεσμένους του αρραβώνα!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ