Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Απελπιστική η κατάσταση στο Ηράκλειο – Συνεχίζουν να πετούν πέτρες σε λεωφορεία!

Δημοσιεύτηκε

στις

αστικό λεωφορείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κατάσταση απελπισίας και απόγνωσης έχουν περιέλθει ιδιοκτήτες λεωφορείων στο Ηράκλειο μετά τις επιθέσεις με πέτρες που δέχονται τα οχήματα τους από αγνώστους, ζημιές η επισκευή των οποίων κοστίζει ακριβά ενώ σε άμεσο κίνδυνο τίθεται και η σωματική ακεραιότητα τόσο των οδηγών όσο και των δεκάδων επιβατών.

 

 

Μάλιστα οι συγκεκριμένες επιθέσεις λαμβάνουν χώρα κυρίως βραδινές ώρες και μερικά μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, στην έξοδο του αεροδρομίου προς την εθνική οδό.

Στόχος των αγνώστων είναι λεωφορεία τόσο του ΚΤΕΛ όσο και τουριστικά οι οποίοι επάνω σε στροφές πετούν πέτρες προς τα οχήματα τρομοκρατώντας οδηγούς και δεκάδες επιβάτες.

Δείτε τη φωτογραφία:

spasmeno leoforeio

«Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο αφού πρόκειται για ένα φαινόμενο το οποίο επαναλαμβάνεται εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει άμεσος κίνδυνος από τις επιθέσεις αυτές ο εκάστοτε οδηγός να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να θρηνήσουμε δεκάδες ζωές, σε ένα δυστύχημα» αναφέρει στο Cretalive ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Ανθρώπινης Ζωής «Aνθρώπινη Ασπίδα», Φραγκίσκος Δασκαλάκης.

Επιπλέον οι ιδιοκτήτες έχουν επενδύσει σε αυτά τα λεωφορεία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, και η περιουσία τους κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχουν γίνει συλλήψεις ωστόσο δεν κατέληξαν κάπου οι υποθέσεις, σύμφωνα με όσα τονίζει ο κ. Δασκαλάκης.

«Η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να ενεργοποιήσει κάθε διαθέσιμο μηχανισμό για την αποτροπή και την πάταξη του φαινομένου. Δε νοείται το 2023 οι επισκέπτες της Κρήτης να δέχονται τέτοιες τρομοκρατικού είδους ενέργειες και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσει η Πολιτεία αφού κινδυνεύουν άμεσα ανθρώπινες ζωές και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ