Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε

στις

λιμάνι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Ηρακλείου σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΟΛΗ

Ανοδική πορεία δηλώνουν σύμφωνα με τα ως τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων  με τις εταιρείες κρουαζιέρας να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Λιμάνι του Ηρακλείου για το 2023. 

Oλοένα και περισσότερα κρουαζιερόπλοια μεγάλων εταιρειών καταπλέουν έως σήμερα στο λιμάνι του Ηρακλείου που έχει μπει δυναμικά  στο μονοπάτι της  ανάπτυξης του τουρισμού αποτελώντας όχι μόνον  homeport, δηλαδή λιμάνι επιβίβασης ή και αποβίβασης επιβατών επί κρουαζιεροπλοίων  αλλά  και αποκτώντας διεθνή αναγνώριση στον παγκόσμιο χάρτη της κρουαζιέρας. 

Με τα διαθέσιμα στοιχεία σε ομαλή εξέλιξη μέχρι το τέλος του 2023 έχουν προγραμματιστεί συνολικά 253 κρουαζιερόπλοια  και από αυτά 7 προσεγγίσεις είναι έκτακτές λόγω Ισραήλ. 

Επιπλέον  θα καταπλεύσουν  άλλα 8 πλοία για τον μήνα Δεκέμβριο 2023   ενώ τον Νοέμβριο ήρθαν λόγω Ισραήλ 8 επιπλέον πλοία με 7.152 επιβάτες.

Σε προτίμηση επισκεψιμότητας όσον αφορά την εθνικότητα προηγούνται οι Αμερικάνοι και  ακολουθούν οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Αγγλοι, οι Ισπανοί, οι Καναδοί, οι Αστραλοί, οι Γάλλοι, οι Ελληνες και τέλος οι Τούρκοι. 

Αισιόδοξες παραμένουν επίσης  οι προοπτικές για την πορεία της κρουαζιέρας για το 2024 και προς αυτό το στόχο η Διοίκηση του ΟΛΗ προσηλωμένη στην αναβάθμιση του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών λαμβάνει όλες τις  απαραίτητες πρωτοβουλίες,  παρεμβάσεις και καινοτομίες ώστε το Λιμάνι του Ηρακλείου να παραμείνει και συνεχώς να αναδεικνύεται σε έναν σημαντικό και αξιόπιστο προορισμό κρουαζιέρας. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ