Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αυτή είναι η ουσία που κατανάλωσαν οι μαθητές που βρέθηκαν ημι-λιπόθυμοι

Δημοσιεύτηκε

στις

σχολείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου διακομίστηκαν οι τρεις μαθητές του Γυμνασίου Αλικαρνασσού, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στις τουαλέτες του σχολικού συγκροτήματος.

Πρόκειται για δύο κορίτσια 15 ετών και ένα αγόρι 14 ετών, τα οποία με τις έως τώρα πληροφορίες προμηθεύτηκαν από έναν 15χρονο συμμαθητή τους στικάκια νικοτίνης τα οποία χρησιμοποιούνται διακοπή του καπνίσματος.

Οι ανήλικοι τοποθέτησαν κάποια αυτά στα ούλα τους, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει εξακριβωθεί αν χρησιμοποίησαν μεγαλύτερη από την επιτρεπτή ποσότητα, γεγονός που τους προκάλεσε κρίση πανικού και τάση λιποθυμίας.

Αυτή την στιγμή, τα παιδιά βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθούν σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων -αν κριθεί απαραίτητο- σε τοξικολογικές και αιματολογικές.

Ο 15χρονος συμμαθητής των παιδιών, που τους έδωσε τα στικάκια νικοτίνης, ενδέχεται να αντιμετωπίσει την κατηγορία της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ