Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Η Κρήτη ανάμεσα στα ιδανικά νησιά για πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

χωριά της Κρήτης

Η Κρήτη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των νησιών γνωστής τουριστικής ιστοσελίδας που προτείνει μέρη για πρώτη γνωριμία με την Ελλάδα.

Σύμφωνα, με το thetravel.com, η Κρήτη είναι 4η σε ιδανικό πρώτο προορισμό για έναν ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει την Ελλάδα, πίσω από Ίο, Ζάκυνθο και Πάρο.

Η αμερικανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα προτρέπει τους εκατομμύρια αναγνώστες της να επισκεφτούν νησιά που διαθέτουν μοναδικά στοιχεία ως προς τις παραλίες, τις δραστηριότητες, τη νυχτερινή ζωή και την τοπική κουζίνα στο πλαίσιο της πρώτης τους επαφής με την Ελλάδα. Ένας συνδυασμός φυσικά, που νησιά, όπως η Κρήτη, διαθέτουν σε πολύ υψηλό βαθμό.

Αναλυτικά στις πρώτες θέσεις του καταλόγου βρίσκονται η Ίος, η Ζάκυνθος, η Πάρος, η Κρήτη, η Κεφαλονιά, η Μήλος, η Κέρκυρα, η Μύκονος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Σύρος, η Ιθάκη, η Ύδρα και οι Σπέτσες και η Ρόδος.

7 χωριά της Κρήτης που σίγουρα θα «αγγίξουν» την ψυχή σου

«Με το βλέμμα στραμμένο σε νέες αγορές όπως η αμερικανική, προωθούμε την Ίο ως έναν συνδυασμό φυσικού κάλλους, διασκέδασης, ιστορίας, γαστρονομίας και αναζωογόνησης. Είναι σημαντικό πως η επισκεψιμότητα τον περσινό Σεπτέμβριο ενισχύθηκε κατά 13,5% σε σχέση με το 2019», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών, Πλούτωνας Κοριτσιάδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ