Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

347 Shares

Μπορεί πράγματι να διανύουμε όλοι μας μία από τις πιο δύσκολες και σπάνιες περιόδους που έχουμε ζήσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως η καθημερινή μας ζωή όπως την γνωρίζαμε πριν την πανδημία σταματά εντελώς.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, έχουμε επιλογή να δούμε εν μέρη τα νέα δεδομένα ως μία ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που ίσως πριν από καιρό δεν είχαμε χρόνο. Όπως για παράδειγμα μία χαλαρή βόλτα στη Χώρα Σφακίων με ποδήλατο

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Όταν μάλιστα η μόνιμη κατοικία μας είναι στην Κρήτη, οι ομορφιές που μας “περικυκλώνουν” είναι άφθονες και είναι κρίμα να μένουμε διαρκώς στο σπίτι αν έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε από μία διαφορετική οπτική τα χωριά και τις πόλεις μας.
Αυτό ακριβώς έπραξε η Anna Szałowska που έχει την Κρήτη σαν το δεύτερο της σπίτι όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο youtube κανάλι της.

Ένα πρωινό έβαλε το ποδήλατό της στο αμάξι, έφτασε μέχρι τη Χώρα Σφακίων και εκεί περιπλανήθηκε για ώρες στα γραφικά σοκάκια του χωριού όπου ανακάλυψε από κοντά το χειμερινό τους πρόσωπο!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε από αυτή τη βόλτα της με το ποδήλατο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap