Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Γυναίκα με 2 παιδιά δεν ταξίδεψε επειδή… δεν της αναγνώρισαν τα χαρτιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

πλοιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάλο και αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Cretalive για τη μητέρα με τα δυο παιδιά που δεν ταξίδεψε χθες το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά καθώς το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που κρατούσε η γυναίκα δεν αναγνωρίστηκε ως επίσημο έγγραφο από το λιμεναρχείο για την ταυτοποίηση των παιδιών της.

 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα στο cretalive ο σύζυγος της γυναίκας που βρίσκεται στη Γερμανία, Μαρίνος Μπατζαλής, η περιπέτεια ήταν απίστευτη για τη σύζυγό του όταν είδε το καράβι να φεύγει κι εκείνη χωρίς χρήματα στην τσέπη και με δυο μικρά παιδιά να κλαίνε δεν είχε πού να πάει και πού να μείνει καθώς δεν είχε κανένα γνωστό στην Αθήνα.

«Η κατάσταση ήταν τραγική, σοκαρισμένη για την περιπέτεια που βίωνε προσπαθούσε να βρει μια άκρη έχοντας τα δυο παιδιά μαζί της που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν ταξίδευαν. Για καλή της τύχη υπήρχε ένας γνωστός της πάνω στο καράβι που επρόκειτο κι εκείνος να ταξιδέψει και είδε τι ακριβώς συνέβαινε στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και προθυμοποιήθηκε να χάσει το καράβι, να μείνει μαζί της, να την πάει σε ένα ξενοδοχείο και να πληρώσει από την τσέπη του τη διαμονή αλλιώς δεν ξέρω πώς θα περνούσαν τη βραδιά»! Κανένα ενδιαφέρον ούτε από την εταιρία ούτε από το λιμενικό μας λέει και εξηγεί πως αν έκριναν οι λιμενικοί ότι πράγματι υπήρχε θέμα ταυτοποίησης των παιδιών δεν έπρεπε να την αφήσουν να φύγει αλλά να την πάνε στα κρατητήρια κι εκεί αφού κάνουν έναν έλεγχο ταυτοποίησης να δούνε τι θα κάνουν.

Η περιπέτεια πάντως για την οικογένεια Μπατζαλή φτάνει στο τέλος της αφού σήμερα το πρωί πήγε σε ΚΕΠ στον Πειραιά έβγαλε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και απόψε μπαίνει στο πλοίο της γραμμής και επιστρέφει στο σπίτι της!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ